بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پوستکوعلو: مربیگری در منچستریونایتد سخت‌ترین شغل دنیای فوتبال است!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 30 بهمن 1404 | 21:15

سرمربی سابق تاتنهام خصوصیات لازم برای نشستن روی نیمکت داغ اولدترافورد را فهرست کرد.

سرمربی سابق تاتنهام خصوصیات لازم برای نشستن روی نیمکت داغ اولدترافورد را فهرست کرد.

طرفداری | با وجود پیروزی تاتنهام مقابل منچستریونایتد در فینال و بالابردن جام قهرمانی لیگ اروپا، آنژ پوستکوعلو در پایان فصل گذشته از هدایت اسپرز برکنار شد و جای خود را به توماس فرانک داد. سرمربی یونانی – استرالیایی در اوایل فصل جاری به عنوان جانشین نونو اسپریتیو به ناتینگهام فارست رفت اما پس از ۴۰ روز، از این باشگاه نیز اخراج شد.

پس از چند ماه استراحت و دوری از رسانه‌ها، پوستکوعلو اخیراً با پادکست گری نویل به گفت‌وگو نشسته و راجع به مسائل مختلفی صحبت کرده است. در بخشی از این مصاحبه، از پوستکوعلو راجع به «ویژگی‌های یک مربی مناسب برای منچستریونایتد» سوال شد و او هم در پاسخ، گفت:

به نظر من مربی منچستریونایتد سخت‌ترین شغل در فوتبال دنیاست. تحت فشار و توجه دائمی بودن، بدهکار بودن به تاریخ عظیم باشگاه و مواردی از این دست، همه اینها نیاز به فردی استثنایی دارد تا بتواند از پس آن بربیاید.

او در ادامه، ویژگی‌های لازم برای هدایت شیاطین سرخ را فهرست کرد:

از نظر من، مربی این باشگاه باید این ویژگی‌ها را داشته باشد: کسی که بتواند سالانه بیش از ۱۰۰ کنفرانس مطبوعاتی برگزار کند، تحمل بردن ۱۰ بازی و در عین حال تکه‌تکه شدن به خاطر باختن یک بازی را داشته باشد، بلد باشد که تحت هر شرایطی و با هر ترفندی پیروز شود و بتواند با تاریخ بزرگ این باشگاه به عنوان یار و همراه همیشگی‌اش کنار بیاید.  

گفتنی است پس از اخراج روبن آموریم، مایکل کریک به طور موقت هدایت منچستریونایتد را به عهده گرفته و در پنج بازی ابتدایی خود صاحب چهار پیروزی و یک تساوی شده است. با این حال، احتمالاً او در پایان فصل اولدترافورد را ترک کرده و جای خود را به یک مربی سرشناس‌تر خواهد داد.

خلاصه بازی تاتنهام ۱-۰ منچستریونایتد (فینال لیگ اروپا)

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *