بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسمی؛ حبیب بیه سرمربی مارسی شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 30 بهمن 1404 | 9:13

مدافع راست سنگالی سابق مارسی، حالا در ۴۸ سالگی به خانه‌ی قبلی‌اش برگشته است.

مدافع راست سنگالی سابق مارسی، حالا در ۴۸ سالگی به خانه‌ی قبلی‌اش برگشته است.

طرفداری | یک هفته پس از اخراج روبرتو دزربی از مارسی، از جانشین او در ورزشگاه ولودروم رونمایی شد. با اعلام رسمی باشگاه، حبیب بیه با امضای قراردادی تا ژوئن ۲۰۲۷ هدایت مارسی را بر عهده گرفته است.

حبیب بیه‌ی سنگالی، بین سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ به‌مدت چهار فصل پیراهن مارسی را به تن می‌کرد؛ او سپس از جمع بندرنشین‌ها جدا شد تا به نیوکاسل بپیوندد. بیه پس از سپری کردن دورانی در استون ویلا و دونکستر، در سال ۲۰۱۲ کفش‌هایش را آویخت.

بیه از سال ۲۰۲۱ با به‌دست گرفتن هدایت تیم رد استار فرانسه وارد دنیای سرمربی‌گری شد؛ او سپس به قهرمانی این تیم در لیگ ملی فرانسه و صعود آن‌ها به لیگ ۲ فرانسه در سال ۲۰۲۴ کمک کرد. در ژانویه‌ی ۲۰۲۵، بیه جانشین خورخه سامپائولی روی نیمکت رن شد؛ او در فصل گذشته به فرار این تیم از منطقه‌ی سقوط کمک کرد، اما کسب نتایج ضعیف و به مشکل خوردن با بازیکنان تیم، موجب اخراجش از رن در هفته‌ی گذشته شد.

مدافع راست سنگالی سابق مارسی، حالا در ۴۸ سالگی به خانه‌ی قبلی‌اش برگشته است. مارسی با ۴۰ امتیاز از ۲۲ بازی در رده‌ی چهارم جدول لیگ ۱ قرار گرفته است؛ آن‌ها فاصله‌ای ۱۲ امتیازی با لانس صدرنشین دارند. اولین بازی بیه به‌عنوان سرمربی مارسی روز جمعه مقابل برست خواهد بود.

حبیب بیه، سرمربی جدید مارسی
حبیب بیه، سرمربی جدید مارسی در کنار مهدی بن‌عطیه، مدیر ورزشی باشگاه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *