بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پس از هو شدن از سوی هواداران واسکو دوگاما؛ فیلیپه کوتینیو قراردادش را فسخ می‌کند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 بهمن 1404 | 22:17

عربستان، آمریکا یا ادامه‌ی حضور در فوتبال برزیل به‌عنوان مقاصد احتمالی کوتینیو مطرح شده‌اند.

عربستان، آمریکا یا ادامه‌ی حضور در فوتبال برزیل به‌عنوان مقاصد احتمالی کوتینیو مطرح شده‌اند.

طرفداری | فیلیپه کوتینیو از باشگاه برزیلی واسکو دوگاما درخواست فسخ قرارداد خود را کرده است. ستاره سابق تیم‌های لیورپول، بارسلونا و بایرن مونیخ در سال ۲۰۲۴، پس از یک دوره حضور دوباره در فوتبال انگلیس با استون ویلا، به باشگاه زادگاهش بازگشت. 

به گزارش گل و به نقل از جی‌گلوبو، گفته می‌شود که فیلیپه کوتینیو هدف انتقاد هواداران واسکو قرار گرفته و از سوی آن‌ها هو شده است. او تمایل دارد فرصت‌های جدیدی برای ادامه دوران بازی خود در جایی دیگر را بررسی کند. فابریتزیو رومانو هم خبر درخواست فسخ قرارداد کوتینیو به واسکو دوگاما را تأیید کرد؛ او و باشگاه برزیلی به توافقی دو طرفه برای آن رسیده‌اند.

کوتینیو که از سال ۲۰۲۴ به واسکو بازگشته، طی ۸۱ مسابقه‌ای که برای این باشگاه دوران نوجوانی‌اش انجام داده، موفق به ثمر رساندن ۱۷ گل شده است. این بازیکن ۳۳ ساله‌ی برزیلی پس از دوران ناموفقی که در بارسلونا داشت، راهی استون ویلا شد، اما در ویلا پارک هم به ثبات نرسید. او مدتی به‌طور قرضی برای الدحیل قطر هم بازی کرد و سپس به‌طور قرضی و سرانجام دائمی راهی واسکو دوگاما شد.

دریبل تماشایی و لایی دیدنی فیلیپه کوتینیو با پیراهن واسکو دوگامای برزیل

 

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *