واکنش اینفانتینو به نژادپرستی علیه وینیسیوس جونیور
منبع : طرفداری
پای رئیس فیفا هم به شب جنجالی لیسبون باز شد.
طرفداری | شنیدهشدن توهینهای نژادپرستانه علیه وینیسیوس جونیور، مهمترین اتفاق جدال رئال مادرید و بنفیکا در پلیآف لیگ قهرمانان اروپا بود. ستاره برزیلی پس از گلزنی مقابل بنفیکا، به سمت جایگاه طرفداران رئال رفت و شروع به رقصیدن کرد. در پی این اقدام، وینگر آرژانتینی بنفیکا یعنی پرستیانی پیراهن خود را روی دهانش کشید و چندبار کلمه «میمون» را به زبان آورد. با اعتراض وینی و نیمکت رئال مادرید، بازی برای ۱۰ دقیقه متوقف شد و سپس دوباره به جریان افتاد.
از دیشب تاکنون، واکنشهای بسیاری به حواشی جدال بنفیکا و رئال مادرید نشان داده شده و بسیاری از اهالی فوتبال، نژادپرستی علیه وینیسیوس را محکوم کردهاند. این موضوع، حتی واکنش رئیس فیفا را هم در پی داشت و او را مجبور به انتشار یک بیانیه کرد. جیانی اینفانتینو با انتشار متنی در اینستاگرام خود، نوشت:
من واقعاً شوکه و ناراحت شدم وقتی شنیدم و دیدم که در بازی لیگ قهرمانان اروپا بین بنفیکا و رئال مادرید، ادعا شده وینیسیوس جونیور مورد رفتار نژادپرستانه قرار گرفته است. در فوتبال و در جامعه ما، هیچ جایی برای نژادپرستی نیست. همه باید دست به دست هم بدهیم و کسانی که مسئول هستند را پاسخگو کنیم. فیفا با برنامه جهانی مبارزه با نژادپرستی و پنل صدای بازیکنان، کاملاً متعهد است که از بازیکنان، مسئولان و هواداران حمایت کند و در برابر هر گونه رفتار نژادپرستانه یا تبعیضآمیز، سریع و درست اقدام کند. از داور فرانسوا لتکسیه خیلی ممنونم که پروتکل ضد نژادپرستی را فعال کرد، با ژست دست بازی را متوقف کرد و موضوع را جدی گرفت. فیفا و کل دنیای فوتبال کنار قربانیان نژادپرستی و هر نوع تبعیض ایستادهاند. من همیشه میگویم و تکرار میکنم: نه به نژادپرستی! نه به هیچ نوع تبعیض! جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا.
توهین نژادپرستانه علیه وینیسیوس جونیور


سنگ تمام رئیس فیفا برای باشگاه تراکتور + جزئیات
وینیسیوس به یکقدمی رونالدو رسید
امباپه تاج و تخت وینیسیوس را میخواهد
تقدیر ویژه از وینیسیوس در برزیل (عکس)
پیام اینستاگرامی رافینیا به وینیسیوس: من از تو بهترم!
جدایی وینیسیوس با پیشنهاد ۳۰۰ میلیون یورویی!









