شوامنی: وینی به ما گفت که او را میمون خطاب کردهاند؛ آماده ترک زمین بودیم
منبع : طرفداری
در نیمهی دوم بازی جو متشنجی در داخل زمین و همچنین روی سکوها حکمفرما شد.
طرفداری | پیروزی ۱-۰ رئال مادرید مقابل بنفیکا تحت تأثیر حواشی پیشآمده از توهین نژادپرستانه به وینیسیوس جونیور پس از گلزنی وینگر برزیلی قرار گرفت. این بازی در چارچوب دور رفت مرحلهی پلیآف لیگ قهرمانان اروپا در فصل ۲۶-۲۰۲۵ برگزار میشد.
اورلین شوامنی، هافبک فرانسوی رئال مادرید که عملکرد درخشانی داشت و جایزهی بهترین بازیکن زمین را هم کسب کرد، در صحبتهایی که پس از بازی انجام داد، در مورد حواشی پیشآمده گفت:
وینی به ما گفت که پرستیانی او را میمون خطاب کرده، اما بازیکن بنفیکا [این ادعا را تکذیب میکرد و] میگفت که فقط او را فاحشه خطاب کرده است.
آماده بودیم در صورت رقم خوردن چنین اتفاقی زمین مسابقه را ترک کنیم. اما سپس صحبت کردیم و تصمیم گرفتیم که به زمین برویم و آنها را شکست دهیم.
رئال مادرید و بنفیکا سهشنبهی آینده در سانتیاگو برنابئو به مصاف هم خواهند رفت. تنش بین بازیکنان دو تیم از آن جهت بالا گرفته که بنفیکا با پیروزی بزرگش مقابل رئال مادرید در هفتهی آخر مرحلهی لیگ، عملاً جواز حضور در پلیآف را کسب کرد و در سمت مقابل مانع از صعود مستقیم تیم مادریدی به مرحلهی یکهشتم نهایی شد.
گل تماشایی وینیسیوس جونیور به بنفیکا


وینیسیوس به یکقدمی رونالدو رسید
امباپه تاج و تخت وینیسیوس را میخواهد
تقدیر ویژه از وینیسیوس در برزیل (عکس)
پیام اینستاگرامی رافینیا به وینیسیوس: من از تو بهترم!
جدایی وینیسیوس با پیشنهاد ۳۰۰ میلیون یورویی!









