مک کنی: برای یوونتوس حاضرم دروازهبانی هم بکنم! ییلماز میتواند برای ما دردسرساز شود
منبع : طرفداری
هافبک آمریکایی از پاسخدادن به سوالی راجع به تمدید قراردادش خودداری کرد.
طرفداری | در دیداری از دور رفت پلیآف یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، یوونتوس از ساعت ۲۱:۱۵ فرداشب (سهشنبه) در استانبول میهمان گالاتاسارای خواهد بود.
وستون مک کنی به نمایندگی از بازیکنان یوونتوس در کنفرانس خبری پیش از این دیدار حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. شرح صحبتهای او را در ادامه میخوانید:
ما یوونتوس هستیم و همیشه میخواهیم برنده شویم. این بازی برای فصلِ ما بسیار مهم است. پست اصلیام در زمین؟ هر جایی که مربی بخواهد بازی میکنم، حتی دروازهبان! فقط کافی است به تیم کمک کنم.
تمدید قراردادت در چه مرحلهای قرار دارد؟
این موضوع میان من، مدیر برنامههایم و یوونتوس باقی میماند. من روی بازیکردنم تمرکز دارم و به این مسائل فکر نمیکنم.
سختیهای بازی در ترکیه
سالها پیش اینجا بازی کردم، جو استانبول و هواداران گالاتاسارای را میشناسم. کنان در کنار ماست؛ امیدوارم زیاد علیه ما سوت نزنند. از بازیکنان گالاتاسرای، ییلماز ممکن است برای ما مشکلساز شود، اما در کل، آنها تیم قدرتمندی هستند.
گل وستون مک کنی مقابل لاتزیو


واکنش جالب ستاره آمریکایی یووه به حضور قرضی در انگلیس
بحران در اردوی آمریکا ؛ ستاره یووه جام جهانی را از دست داد؟
منچستریونایتد به دنبال حریف ایران در جام جهانی









