بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

روزبه چشمی آماده بازی برگشت استقلال مقابل الحسین اردن شد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 بهمن 1404 | 16:24
بدون تصویر

مصدومیت زمستانی روزبه چشمی نگرانی ریکاردو ساپینتو را در آستانه دیدار برگشت استقلال مقابل الحسین اردن ایجاد کرده بود، اما کاپیتان آبی‌پوشان حالا آماده است و در صورت صلاح‌دید سرمربی می‌تواند به میدان برود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آسیب‌دیدگی روزبه چشمی یکی از بدترین خبرهای زمستانی استقلال بود که سرمربی تیم، ریکاردو ساپینتو را مجبور کرد در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ مقابل الحسین اردن، از حضور او چشم‌پوشی کند.

اگرچه مصدومیت چشمی شدید نبود و امکان بازی در دیدار رفت وجود داشت، ساپینتو ترجیح داد ریسک نکند و کاپیتان تیمش را برای بازی برگشت حفظ کند.

خبرهای رسیده از اردوی استقلال حاکی است که روز دوشنبه روزبه چشمی خیال سرمربی را راحت کرد و اعلام شد کاملاً آماده همراهی تیم است. بدین ترتیب، اگر ساپینتو از نظر فنی صلاح بداند، چشمی می‌تواند سه‌شنبه شب در دیدار حساس به میدان برود و نقش کلیدی خود در دفاع و جلوگیری از حملات حریف ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *