اجبار اوسمار برای استفاده دوباره از بازیکن نامطمئن پرسپولیس
منبع : خبرگزاری مهر
سرمربی پرسپولیس چاره ای برای استفاده از بازیکن جوان این تیم در دیدار با خیبر خرمآباد ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی تمرینات خود را برای بازی با خیبر خرم آباد در هفته بیست و دوم لیگ برتر از سر گرفت که عملکرد چند بازیکن این تیم در جریان شکست ۳ بر یک مقابل گل گهر سیرجان باعث نارضایتی کادرفنی این تیم شد اما ادامه دوری بازیکنانی همچون محمدحسین کنعانی زادگان، میلاد محمدی و امید عالیشاه باعث شده تا اوسمار چاره ای جز ادامه استفاده از آنها نداشته باشد.
فرزین معاملهگری دفاع چپ سرخپوشان که در نخستین حضورش در ترکیب اصلی نتوانست انتظارات را برآورده کند باز هم قرار است در این پست بازی کند اما تکالیف فنی او با توجه به اینکه تنها در دفاع می تواند کارآیی لازم را داشته باشد تغییر خواهد کرد.
میلاد محمدی نه تنها در بازی با خیبر حضور نخواهد داشت بلکه دیدار با ذوبآهن اصفهان را نیز از دست خواهد داد تا با پشت سر گذاشتن دوران نقاهت خود بار دیگر برای این تیم بازی کند.


بحران مصدومیت در تیم فوتبال پرسپولیس ؛ دو غایب مقابل خیبر خرمآباد
بازگشت احتمالی ستاره محبوب پرسپولیس پس از سه هفته
جلسه مدیران استقلال پیش از نبرد آسیایی
شایعات پایان یافت ؛ ستاره محبوب پرسپولیس آماده بازی
اعلام اسامی محرومان هفته بیستم لیگ برتر
۲ ستاره خارجی دیگر استقلال در راه بازگشت









