بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

داور دیدار جنجالی اینتر – یوونتوس تهدید به قتل شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 بهمن 1404 | 13:54

داور ۴۲ ساله‌ی ایتالیایی پس از تصمیم‌گیری بحث‌برانگیزش روزهای سختی را پشت‌سر می‌گذارد.

داور ۴۲ ساله‌ی ایتالیایی پس از تصمیم‌گیری بحث‌برانگیزش روزهای سختی را پشت‌سر می‌گذارد.

طرفداری | پیروزی ۳-۲ اینتر مقابل یوونتوس در حالی رقم خورد که حواشی زیادی در مورد اخراج پیر کالولو از یوونتوس در این بازی شکل گرفته است. کار تا آنجا بالا گرفت که شاهد عذرخواهی رسمی جانلوکا روکی، رئیس کمیته داوران ایتالیا و اذعان به اشتباه بودن تصمیم فدریکو لا پنا، داور این مسابقه کشید.

کالچو فینانزا به نقل از کوریره گزارش کرده، فدریکو لا پنا با گردآوری مدارک برای ثبت شکایت نزد پلیس رفته است؛ در واقع، در دو روز گذشته، شخص داور و خانواده‌اش (همسر و دو دختر خردسالش) به‌طور مستقیم از طریق پیام‌های مختلف تهدید به قتل شده‌اند. اتفاقی که موجب طرح شکایت لا پنا به پلیس شد.

لا پنا که شخصاً وکیل است، مورد تهدیدهای متعددی قرار گرفته که به‌راحتی در شبکه‌های اجتماعی قابل مشاهده‌اند. این تهدیدها از «بهت شلیک می‌کنم» تا «دنبالت می‌آییم، می‌دانیم کجا زندگی می‌کنی» را در بر می‌گیرند. در روزهای اخیر به این داور و خانواده‌اش توصیه شده است تا آرام شدن اوضاع در خانه بمانند.

این وضعیت یادآور رخدادی در یکی دیگر از دیدارهای اینتر – یوونتوس است؛ مسابقه‌ای که به‌دلیل ندادن کارت زرد دوم به میرالم پیانیچ از سوی دنیله اورساتو که اکنون رئیس کمیسیون ملی داوران سری چی ایتالیاست، خبرساز شد؛ در آن زمان نیز او هدف چنین تهدیدهایی قرار گرفته بود.

کارت زرد دوم برای کالولو و اخراج از زمین

 

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *