پایان دوران الکساندر زینچنکو در آژاکس پس از تنها ۳ دقیقه بازی؟ / عکس
منبع : طرفداری
مدافع ۲۹ ساله شاهد یک بدشانسی بزرگ در ورزشگاه یوهان کرایوف بود.
طرفداری | الکساندر زینچنکو، مدافع سابق منچسترسیتی و آرسنال، ژانویه گذشته طی انتقالی به ارزش ۱.۵ میلیون یورو راهی آژاکس شده بود. او در نخستین تجربه خود در ورزشگاه یوهان کرایوف، روز تلخی را پشت سر گذاشت.
این مدافع اوکراینی امروز در جریان تقابل آژاکس برابر فورتونا سیتارد برای اولین بار در ترکیب اصلی باشگاه هلندی قرار گرفته بود. با این حال، یکی از عجیبترین بدشانسیهای فوتبال برای این بازیکن رقم خورد؛ الکساندر زینچنکو درست سه دقیقه پس از آغاز مسابقه، از ناحیه زانو دچار مصدومیت جدی شد و زمین بازی را ترک کرد. در هلند گفته میشود که مصدومیت زینچنکو احتمالاً منجر به غیبت او در ادامه فصل خواهد بود.
مصدومیت الکساندر زینچنکو در حالی رخ داد که او با قراردادی شش ماه به آژاکس پیوسته است. بنابراین، اگر او ادامه فصل ۲۶-۲۰۲۵ را از دست بدهد، ممکن است با انجام تنها سه دقیقه بازی در در پایتخت هلند، شاهد پایان دورانش در فوتبال این کشور باشد. ناگفته نماند آژاکس دیدار امروز را با برتری ۴-۱ پشت سر گذاشت و در پایان هفته بیستوسوم اردیویسه، در فاصله ۱۷ امتیازی تا صدر جدول، در رتبه سوم قرار گرفت.
![]() | ![]() |














