بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش تند رئیس اتلتیکو مادرید به صحبت‌های جنجالی آرائوخو در مورد خولیان آلوارز

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 بهمن 1404 | 22:03

از تابستان گذشته لینک‌های خبری میان بارسلونا و آلوارز قطع نشده است؛ صحبت‌های اخیر مدافع آبی و اناری پوش بنزین بر آتش این شایعات ریخت‌.

از تابستان گذشته لینک‌های خبری میان بارسلونا و آلوارز قطع نشده است؛ صحبت‌های اخیر مدافع آبی و اناری پوش بنزین بر آتش این شایعات ریخت‌.

طرفداری | انریکه سرزو، رئیس باشگاه اتلتیکو مادرید، پاسخ اظهارات اخیر رونالد آرائوخو، مدافع بارسلونا، را در خصوص خولیان آلوارز داد. 

آرائوخو در میانه یک مصاحبه عمیق درباره سلامت روان، در آستانه دیدار نیمه‌نهایی کوپا دل ری مقابل اتلتیکو، با سوالی درباره آلوارز روبرو شد. مدافع اروگوئه‌ای بارسا ضمن تمجید از آلوارز به عنوان یکی از بهترین‌های جهان، گفت: 

بهترین بازیکنان باید در بهترین باشگاه‌ها توپ بزنند و ما بهترین باشگاه جهان هستیم.

هرچند آرائوخو با گفتن اینکه این موضوع در حیطه وظایف و تصمیمات من نیست سعی کرد از تندی کلامش بکاهد، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که نفوذ این جملات به رختکن اتلتیکو، باعث خشم بازیکنان این تیم شده است. انریکه سرزو طبق عادت همیشگی‌اش، پیش از تقابل با بارسلونا در ضیافت ناهار با رسانه‌ها هم‌کلام شد. او در گفتگو با موندو دپورتیوو با صراحت بر پایبندی آلوارز به پیراهن اتلتیکو در ورزشگاه متروپولیتانو تأکید کرد:

آرائوخو هر چه دلش می‌خواهد بگوید؛ اما صحبت درباره اتلتیکو مادرید به او هیچ ربطی ندارد. البته او مدافع توانمندی است و بهتر است تمرکزش را روی بازی امشب بگذارد. درست است که اوضاع فعلاً آن‌طور که ما و بقیه انتظار داشتیم برای خولیان پیش نرفته است، اما شک ندارم او سال‌های زیادی در اتلتیکو خواهد ماند.

رئیس اتلتیکو در ادامه افزود:

دروغ نمی‌گویم؛ این حواشی و سر و صداهای پیرامون خولیان، هم به خود بازیکن و هم به باشگاه آسیب می‌زند. ما هیچ اطلاعی از این شایعات نداریم. بازیکنان همیشه جایی بازی می‌کنند که قلبشان آنجاست و خولیان می‌خواهد برای اتلتیکو بجنگد. من به این موضوع ایمان دارم؛ در غیر این صورت اصلاً دلیلی نداشت او را به اینجا بیاوریم.

آلوارز در شرایطی با این شایعات دست و پنجه نرم می‌کند که فشارها برای درخشش او در اتلتیکو به اوج رسیده است؛ طلسم گل‌نزنی او در لالیگا حالا از مرز چهار ماه عبور کرده است. دیگو سیمئونه نیز به طور مداوم با پرسش‌های تکراری خبرنگاران درباره افت فاحش ستاره‌اش روبروست و تعویض کردن آلوارز در دقیقه ۶۰ بازی‌ها، به یک رویه ثابت برای ال چولو تبدیل شده است.

سوپرگل آلوارز به رئال مادرید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *