بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مشکل جدید استقلال برای بازی در اردن 

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 بهمن 1404 | 16:04

استقلال برای برگزاری جدال برگشت خود مقابل الحسین اردن با یک مشکل جدید مواجه شده که کاملاً مرتبط با شرایط جوی است.  

طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، استقلال باید شامگاه سه‌شنبه ۲۸ بهمن در امان پایتخت اردن مسابقه برگشت خود مقابل الحسین در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ را برگزار کند.  

استقلالی‌ها برای دستیابی به آمادگی بیشتر جهت انجام مسابقه مذکور هم اکنون در دبی اردو زده‌اند و قرار است تا یکشنبه ۲۶ بهمن همانجا بمانند و پس از آن از همین شهر به سوی امان پرواز کنند ولی شرایط آب و هوایی این دو شهر دردسر تازه‌ای برای استقلال درست کرده است.  

اردن بر خلاف اغلب کشورهای عربی، آب و هوایی معتدل داشته و امان پایتخت این کشور گاهی اوقات حتی شاهد بارش برف هم می‌شود. طبق اعلام سایت‌های معتبر هواشناسی، سه شنبه شب هنگام تقابل الحسین و استقلال، دمای هوای امان حداکثر ۱۱ درجه بالای صفر خواهد بود ولی استقلالی‌ها هم اکنون در شهری اردو زده‌اند که زمستانی کاملاً بهاری را سپری می‌کند و آبی پوشان شبها دمای ۲۰ درجه سانتیگراد بالای صفر را پشت سر می‌گذارند!  

احتمالاً به خاطر همین نکته، استقلال یکشنبه ۲۶ بهمن به گونه‌ای پرواز خواهد کرد که همان شب و البته دوشنبه ۲۷ بهمن بتواند در امان تمرین کند و بدن بازیکنانش را کاملاً منطبق با وضعیت جوی این شهر بکند.  

بیشتر بخوانید: بازخواست ساپینتو در تهران!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *