کلوب| فرمولی که به قهرمانی ختم نمیشود!
منبع : خبرورزشی
از عجایب فصل جاری لیگ برتر، نتایج بد استقلال و پرسپولیس در مقابل تیم های غیر مدعی است.
در رقابتهای این فصل لیگ برتر، استقلال و پرسپولیس با دست فرمانی مشابه، بازی ها را شروع کرده و ادامه می دهند. آن ها همان قدر که در مقابل مدعیان قهرمانی خست به خرج داده و امتیاز نمی دهند، برابر تیم های دیگر دست و دلباز بوده و امتیازات را حراج می کنند.
آبی ها تا این جا به استقلال خوزستان، گل گهر و پیکان باخته اند و قرمز پوشان مقابل خیبر، فجر، فولاد و ملوان شکست خورده اند که هیچ کدام از تیم های یاد شده، مدعی جدی قهرمانی لیگ برتر نیستند. آن هم در شرایطی که این فصل، آبی و قرمز مشکل مالی نداشته و ستاره های نامدار را با قیمت گزاف به خدمت گرفته اند.
باخت با فوتبالیست های نام آشنایی چون آسانی، منیر الحدادی، آشورماتوف، باکیچ، گرا و سرگیف برابر تیم های غیر مدعی و پایین جدولی اگر یک بار باشد، قابل توجیه و می توان آن را غافلگیری خواند اما وقتی تکرار می شود، یعنی مشکل! برای قهرمانی در لیگ، مدعی باید بتواند همه امتیازات را جمع کند نه فقط دو بازی با سپاهان و تراکتور و دربی!
دور شدن استقلال و پرسپولیس از قهرمانی، بدون شک نتیجه چنین فرمولی است و تراکتور و سپاهان که از بازی های آسان حداکثر امتیازات را کسب کرده اند، در پایان فصل شانس بیشتری برای قهرمانی خواهند داشت.
عبدالقادر پوزیده| باشگاه خبرنگاران آزاد


غیبت مدافع اثر گذار پرسپولیس در تمرین امروز این تیم
غیبت مهره موثر پرسپولیس از تمرین
پیشکسوت استقلال آب پاکی را روی دست ستاره های تیم ساپینتو ریخت
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به ستاره های آبی سوژه شد + جزئیات
ستاره محبوب هواداران پرسپولیس در آستانه بازگشت + جزئیات









