بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بمب نقل و انتقالاتی منچستریونایتد؛ ساندرو تونالی، هدف شیاطین سرخ برای جانشینی کاسمیرو در اولدترافورد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 بهمن 1404 | 21:05
بدون تصویر

خواسته حداقلی تونالی از باشگاه آینده‌اش، حضور در لیگ قهرمانان اروپاست؛ در همین حال انتظار می‌رود هر معامله‌ای برای هافبک تیم ملی ایتالیا، ۹ رقمی باشد. 

خواسته حداقلی تونالی از باشگاه آینده‌اش، حضور در لیگ قهرمانان اروپاست؛ در همین حال انتظار می‌رود هر معامله‌ای برای هافبک تیم ملی ایتالیا، ۹ رقمی باشد. 

طرفداری | منچستریونایتد در آستانهٔ بازسازی خط میانی خود در تابستان پیش‌رو، نام ساندرو تونالی را در صدر فهرست گزینه‌هایش قرار داده است.

به گزارش Mike McGrath برای تلگراف، انتظار می‌رود این هافبک ۲۵ ساله ایتالیایی، پس از آنکه ایجنتش هفته گذشته اعلام کرد موکلش در حال بررسی آینده‌اش است، بار دیگر به محور یک پرونده نقل‌ و انتقالاتی بزرگ در نیوکاسل یونایتد تبدیل شود.

در حالی که یوونتوس علاقه‌ای جدی برای بازگرداندن او به سری‌ آ دارد، تونالی در روز پایانی نقل‌ و انتقالات به آرسنال نیز لینک شد و منچسترسیتی هم روند پیشرفت او را زیر نظر داشته است. گفته می‌شود او یکی از گزینه‌های اصلی منچستریونایتد برای تقویت خط میانی، در کنار الیوت اندرسون و آدام وارتون است.

تأیید جدایی کاسمیرو از منچستریونایتد در تابستان و پایان قراردادش با این باشگاه، خلأ بزرگی در خط میانی ایجاد می‌کند. تونالی پس از سه فصل حضور در لیگ برتر، اکنون به‌ طور جدی در یونایتد مورد توجه قرار دارد، چرا که این باشگاه به دنبال گزینه‌ای بلندمدت است.

نیوکاسل در صورت فروش تونالی می‌تواند سود هنگفتی نسبت به مبلغ ۵۵ میلیون پوندی که در سال ۲۰۲۳ به میلان پرداخت کرد به دست آورد. تونالی اکنون در سومین فصل حضورش در فوتبال انگلیس است. او در دوران محرومیتش به خاطر شرط‌بندی، قرارداد جدیدی تا سال ۲۰۲۹ امضا کرد که شامل گزینه تمدید برای یک سال دیگر نیز هست.

با توجه به اینکه هافبک‌های مرکزی مانند انزو فرناندز، مویسس کایسدو و دکلان رایس همگی با مبالغی بیش از ۱۰۰ میلیون پوند خریداری شده‌اند، انتظار می‌رود نیوکاسل برای تونالی نیز مبلغی بسیار بالا طلب کند.

منچستریونایتد به دنبال جذب جانشینی برای کاسمیرو است؛ بازیکنی که از ۴ اکتبر تاکنون فقط یک بازی لیگ برتر را از دست داده است. اندرسون از ناتینگهام فارست به تیم ملی انگلیس راه پیدا کرده و انتظار می‌رود وارتون از کریستال پالاس نیز در تابستان پیشنهادهای متعددی دریافت کند. یونایتد پیش‌تر درباره کارلوس بالبا از برایتون نیز پرس‌وجو کرده بود.

گل ساندرو تونالی به منچستریونایتد 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *