مدافع پرسپولیس بعد از دو هفته به لیست برگشت
منبع : خبرورزشی
نام یعقوب براجعه بعد از دو بازی دوباره در لیست پرسپولیس قرار گرفت.
جذب دنیل گرا در پنجره زمستانی، شرایط برای یعقوب براجعه در پرسپولیس به شکل محسوسی تغییر کرد. این بازیکن که پیش از آن فیکس بود، بعد از اضافه شدن مدافع مجارستانی به نیمکت منتقل شد و عملا فرصت بازی کردن را از دست داد. اوسمار در دو بازی گذشته حتی نام براجعه را هم در فهرست مسابقه قرار نداد تا این بازیکن کاملا از چرخه انتخابهای کادرفنی خارج شود.
با این حال، بعد از دو هفته نام براجعه دوباره به لیست پرسپولیس برگشت، اما او در دیدار امروز مقابل ملوان کار را از روی نیمکت آغاز کرد. در مقابل، دنیل گرا به عنوان خرید زمستانی سرخها برای سومین بار در ترکیب اصلی قرار گرفت تا نشان دهد فعلا گزینه مورد اعتماد اوسمار در خط دفاع است.
ادامه این روند میتواند کار براجعه را برای بازگشت به ترکیب اصلی سختتر کند. او حالا باید در تمرینات عملکردی متفاوت ارائه دهد تا دوباره نظر سرمربی را جلب کند، چرا که رقابت در خط دفاعی پرسپولیس با حضور گرا جدیتر از قبل شده است.
بیشتربخوانید: وضعیت مبهم بازیکن جنجالی؛ پرسپولیس قصد کوتاه آمدن ندارد!


دردسر بزرگ برای اوسمار ویرا در پرسپولیس + جزئیات
واکنش معنادار سرمربی پرسپولیس پس از شکست مقابل ملوان بندرانزلی + جزئیات
واکنش معنادار اوسمار ویرا پس از شکست یک بر صفر پرسپولیس مقابل ملوان
سنگ تمام خاص پیشکسوت پرسپولیس برای ستاره های تیم اوسمار + جزئیات
رونمایی از ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل ملوان + جزئیات
سوتی عجیب پرسپولیس بخاطر سرژ اوریه









