بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

یانیس آنتتوکومپو به گروه مالکان تیم زنان چلسی اضافه شد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 بهمن 1404 | 12:12

ستاره‌ی یونانی NBA حالا مالکیت بخشی از تیم فوتبال مورد علاقه‌اش را در دست دارد.

ستاره‌ی یونانی NBA حالا مالکیت بخشی از تیم فوتبال مورد علاقه‌اش را در دست دارد.

طرفداری | یانیس آنتتوکومپو، ستاره‌ی یونانی تیم بسکتبال میلواکی باکس در NBA، اعلام کرد که به جمع مالکان تیم زنان باشگاه چلسی پیوسته است.

آنتتوکومپو در بخشی از بیانیه‌ی خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت:

تاریخچه‌ی چلسی گویای همه‌چیز است و من مشتاقم با حمایت از رشد و تأثیرگذاری مستمر در ورزش زنان، در ساختن آینده سهیم باشم. مسئله درباره‌ی بلندپروازی، میراث و رساندن این بازی‌ها به سطحی تازه است. زنده‌باد چلسی!

آنتتوکومپو پیش‌تر نیز در سرمایه‌گذاری در تیم‌های ورزشی دیگر سابقه داشته است؛ او در مارس ۲۰۲۳، مالک خرد تیم نشویل اف‌سی در لیگ MLS شد و همچنین در سال ۲۰۲۱ وارد گروه مالکان تیم بیسبال میلواکی بروئرز شد.

تیم زنان چلسی در حال حاضر با آمار ۸ برد، ۳ تساوی و ۳ شکست، با کسب ۲۷ امتیاز در رتبه‌ی سوم جدول لیگ برتر فوتبال زنان انگلیس قرار دارد. این باشگاه در تلاش است تا برای هفتمین سال پیاپی عنوان قهرمانی لیگ را به دست آورد.

یانیس آنتتوکومپو اکنون سیزدهمین فصل حضور خود را با میلواکی باکس سپری می‌کند و با وجود مطرح شدن شایعاتی درباره‌ی احتمال انتقالش، پس از پایان ترید ددلاین روز پنج‌شنبه همچنان در این تیم باقی ماند. این بازیکن دو بار برنده‌ی عنوان ارزشمندترین بازیکن فصل عادی رقابت‌های NBA (MVP) شده و در فصل جاری به‌طور میانگین ۲۸.۰ امتیاز، ۱۰.۰ ریباند و ۵.۶ اسیست در هر بازی ثبت کرده و ۶۴.۵ درصد از پرتاب‌های در جریان بازی خود را با موفقیت وارد سبد کرده است.

یانیس آنتتوکومپو - بسکتبالیست تیم میلواکی باکس
یانیس آنتتوکومپو به‌این شکل عضویتش در گروه مالکان تیم زنان چلسی را اعلام کرد

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *