بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اعتراض الاتحاد به شکست مقابل النصر/ حضور الحمدان زیر ذره‌بین حقوقی

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1404 | 15:46

باشگاه الاتحاد عربستان با ثبت اعتراض رسمی نسبت به حضور عبدالله الحمدان در دیدار مقابل النصر، خواستار تغییر نتیجه این مسابقه شد؛ اعتراضی که به گفته کارشناسان حقوقی، شانس چندانی برای موفقیت ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از دیدار هفته بیست‌ویکم لیگ روشن عربستان که با پیروزی ۲ بر صفر النصر مقابل الاتحاد به پایان رسید، باشگاه الاتحاد نسبت به حضور عبدالله الحمدان در این مسابقه اعتراض رسمی خود را ارائه کرد و خواستار تغییر نتیجه بازی به سود خود شد.

عبدالله الحمدان در این دیدار که روز جمعه برگزار شد، به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و نقش خود را در پیروزی النصر ایفا کرد؛ موضوعی که واکنش مدیران الاتحاد را به همراه داشت.

در همین رابطه، یعقوب المطیری کارشناس حقوقی فوتبال عربستان در گفت‌وگو با برنامه «دورینا غیر» تأکید کرد: «حضور عبدالله الحمدان کاملاً قانونی بوده است.»

او در توضیح این موضوع گفت: «این بازیکن قرارداد خود را در بازه قانونی پنجره نقل‌وانتقالات با النصر ثبت کرده و باشگاه سابقش الهلال نیز از این موضوع مطلع شده است. بنابراین از نظر مقررات، مشکلی در حضور او در مسابقه وجود ندارد، هرچند ممکن است فسخ قرارداد تبعاتی برای بازیکن داشته باشد.»

المطیری افزود: «اگر فسخ قرارداد در دوره حفاظت‌شده صورت گرفته باشد، ممکن است شامل غرامت مالی یا محرومیت ورزشی شود، اما در غیر این صورت، تنها پرداخت غرامت متناسب با مدت باقی‌مانده قرارداد مطرح خواهد بود.»

او در پایان تصریح کرد: «بر اساس اطلاعات موجود، حضور عبدالله الحمدان مطابق قوانین بوده، مگر اینکه باشگاه الاتحاد اسناد و مدارک جدیدی ارائه کند.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *