بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پایان همکاری استقلال با مشاور مشهور

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1404 | 11:50

به احتمال زیاد قرارداد همکاری کلارنس سیدورف با استقلال به پایان می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوانکلارنس سیدورف که در ابتدای فصل به عنوان مشاور باشگاه استقلال با این باشگاه قرارداد بسته بود تا این لحظه وقت زیادی برای استقلال نگذاشته است و بعید می‌دانیم باشگاه استقلال در مورد تمدید قرارداد با سیدورف به توافق برسد.

ابهامات زیادی در نحوه فعالیت سیدورف با باشگاه استقلال وجود دارد و این بازیکن و مربی سرشناس فوتبال جهان حضور پر رنگی در استقلال نداشته است. در همین راستا سرپرست مدیر عامل باشگاه استقللال گفته است: سیدورف فرصت خوبی برای استقلال بود ولی به خاطر تعارض منافع و کم‌حضور بودن، آن‌طور که باید استفاده نشد. سیدورف باید تعهد و فعالیت بیشتری مخصوصا در فضای مجازی می‌داشت و برای فصل آینده هم احتمال بازنگری در همکاری وجود دارد.

با این حساب احتمالا پرونده استقلال و کلارنس سیدورف بسته خواهد شد و در فصل آینده آبی‌ها از مشاوره سیدورف بهره نخواهند بُرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *