بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

خبرورزشی‌گردی| مجیدی نشان داد کینه‌ای از هم نداریم/ فرهاد به تیم ملی دعوت می‌شد از جام ملت‌ها حذف نمی‌شدیم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1404 | 7:07

علی فتح‌الله‌زاده ۱۵ سال قبل همه اختلافات قبلی خود با فرهاد مجیدی را فراموش کرد و مدعی شد فرهاد می‌تواند مربی استقلال شود.

در حالی که رابطه علی فتح‌الله‌زاده و فرهاد مجیدی از اواخر دی ماه ۱۳۸۹ به شدت سرد شده و طرفین علیه یکدیگر مصاحبه هم کرده بودند، اواسط بهمن همان سال همه‌چیز عوض شد و حاجی حسابی برای فرهاد نوشابه باز کرد!

فتح‌الله‌زاده ۱۸ بهمن ۱۳۸۹ پس از پیروزی استقلال مقابل استیل آذین در لیگ دهم به خبرورزشی گفت:

  • فرهاد مجیدی خیلی خوب بازی کرد و نمایش خالصانه او نشان داد هیچ کدام از ما کینه‌ای از یکدیگر نداشته و نداریم. گاهی اوقات پدر خانواده مجبور می‌شود به رغم علاقه‌ای که به فرزندانش دارد، برخورد سختگیرانه‌ای هم داشته باشد.
  • در استقلال یک خانواده هستیم و فرهاد مجیدی هم آینده تیم ما محسوب می‌شود. قطعا روی او سرمایه‌گذاری می‌کنیم تا پس از پایان دوران بازیگری از وجودش به عنوان یکی از مربیان استقلال استفاده کنیم.
  • وقتی افشین قطبی لیست تیم ملی برای حضور در جام ملت‌های ۲۰۱۱ را انتخاب کرد، استقلال در رتبه دوم جدول قرار داشت ولی آقایان فقط ایمان مبعلی را از تیم ما انتخاب کردند. آیا این واقعا انصاف بود؟ چقدر به آن‌ها گفتم اگر فرهاد مجیدی را لازم دارید دعوتش کنید و بازگرداندن او به تیم ملی هم با خود من اما تفکرات حاکم بر این پایه استوار بود که مجیدی را دعوت نکنند. اگر فرهاد دعوت می‌شد، قطعا به کره جنوبی گل می‌زد و شاید در مرحله یک‌چهارم نهایی جام ملت‌ها حذف نمی‌شدیم.

بیشتر بخوانید: به‌خاطر مسی، می‌خواستم پپه را بزنم/ در اسپانیا هم آرزوی پوشیدن پیراهن استقلال را داشتم/ دنیزلی نگذاشت به آلمان بروم

خبرورزشی‌گردی| مجیدی نشان داد کینه‌ای از هم نداریم/ فرهاد به تیم ملی دعوت می‌شد از جام ملت‌ها حذف نمی‌شدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *