بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تیم برتر هفته نوزدهم لیگ برتر؛ از ستاره جوان تیم محبوب پایتخت تا وینگر باتجربه تراکتور

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 17 بهمن 1404 | 23:47

در هفته نوزدهم لیگ برتر دو تیم مدعی سپاهان و استقلال باختند اما پرسپولیس و تراکتور پیروزی‌های مهمی کسب کردند.

در هفته نوزدهم لیگ برتر دو تیم مدعی سپاهان و استقلال باختند اما پرسپولیس و تراکتور پیروزی‌های مهمی کسب کردند.

طرفداری | در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، دیدارهای نسبتاً پرگلی را شاهد بودیم. در این مطلب سعی داریم بهترین بازیکنان هفته را از نگاه آمار اختصاصی طرفداری بررسی کنیم.

دیدارهای حساس روز اول هفته نوزدهم

در این هفته از لیگ برتر، شمس آذر قزوین روی گل‌های رضا محمدی و هومن ربیع زاده از سد مس رفسنجان گذشت. محمدی یک کسب پنالتی و سه پاس کلیدی نیز بجز گل ثبت کرد، ربیع زاده نیز با دو بار دفع توپ خوب و ۵ دفع توپ متوسط جزو بهترین‌های زمین بود. 

پیکان برابر استقلال با تک گل علی آزادمنش روی پاس گل فرید امیری پیروز شد. در ترکیب تیم آبی‌آسمانی‌پوش تهرانی، آزادمنش ۱ پاس کلیدی و ۲ دریبل موفق هم ثبت کرد، همچنین فرید امیری ۳ دریبل موفق داشت. در مطلبی جداگانه به بررسی آماری استقلال-پیکان پرداختیم.
در حساس‌ترین دیدار هفته تراکتور روی درخشش مهدی ترابی توانست سپاهان را مغلوب کند، تک گل تیم تبریزی را هاشم نژاد به ثمر رساند. در ترکیب سرخپوشان دیار آذربایجان، مهدی ترابی با ثبت ۵ پاس کلیدی از جمله پاس گل، ۲ دریبل موفق و یک شوت در چارچوب بهترین بازیکن زمین لقب گرفت. در مطلبی به بررسی فنی بازی تراکتور و سپاهان هم پرداختیم.
همچنین استقلال خوزستان و آلومینیوم به تساوی یک بر یک رضایت دادند.

دیدارهای تاثیرگذار روز دوم هفته نوزدهم

ذوب آهن برابر فجرسپاسی در این هفته با نتیجه دو بر یک پیروز شد. نادر محمدی با یک گل، سه بلوکه توپ و ۱ پاس کلیدی بهترین بازیکن زمین لقب گرفت. امید لطیفی دیگر گل ذوب آهن را زد و برابر فجر نیز یادگار رستمی گلزنی کرد، هافبک هجومی تیم شیرازی با ثبت ۱ پاس کلیدی، ۱ دریبل موفق در تیم برتر هفته قرار گرفت.
خیبر خرم آباد برابر فولاد به تساوی دو بر دو رضایت داد. برای سبزپوشان در این جدال مهرداد قنبری دو گل زد و عیسی مرادی یک پاس گل و یک کسب پنالتی ثبت کرد، مرادی همچنین سه شوت ثبت کرد و مهرداد قنبری نیز یک پاس کلیدی در این میدان داشت.

بازی‌های پایانی هفته نوزدهم 

در روز سوم هفته نوزدهم لیگ برتر پرسپولیس با گلزنی امیرحسین محمودی تیم چادرملو را برد، ادسون ماردن با ۴ مهار شوت و ۳ مهار کامل سانتر بهترین سنگربان هفته لقب گرفت. 

امیرحسین محمودی از پرسپولیس نیز علاوه بر گل، ۳ پاس کلیدی و یک دریبل موفق به‌نام خود ثبت کرد.

تیم برتر هفته نوزدهم لیگ برتر ایران با حضور بازیکنان پرسپولیسو تراکتور - ترابی و امیرحسین محمودی
تیم برتر هفته نوزدهم لیگ برتر ایران از نگاه آمار اختصاصی سایت طرفداری

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *