بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

گواردیولا: کشته شدن همه انسان‌های بی‌گناه را محکوم می‌کنم؛ چون سرمربی فوتبال هستم، نباید صحبت کنم؟

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 17 بهمن 1404 | 17:01

در آخرین ماه‌های حضور پپ گواردیولا در فوتبال باشگاهی، سرمربی ۵۵ ساله در نقش یک فعال سیاسی ظاهر شده است. 

در آخرین ماه‌های حضور پپ گواردیولا در فوتبال باشگاهی، سرمربی ۵۵ ساله در نقش یک فعال سیاسی ظاهر شده است. 

طرفداری | پپ گواردیولا در هفته‌های اخیر، بیش از آن‌که صرفاً بر مسائل فنی و فوتبالی تمرکز داشته باشد، ترجیح داده درباره موضوعات مختلف، از جمله بحران‌ها و ناآرامی‌های جهان، صحبت کند. 

سرمربی منچسترسیتی هفته گذشته به دلیل حضور در یک گردهمایی سیاسی و اعتراضی، نشست خبری تیمش را از دست داد. گواردیولا برای سخنرانی درباره قربانیان جنگ غزه به بارسلونا بازگشت و در ادامه نیز با انتقاد از سیاست‌های اجتماعی دولت ایالات متحده آمریکا، درباره رفتار مأموران مهاجرتی این کشور ابراز نگرانی کرد. 

با این حال، بسیاری اصرار دارند تمرکز گواردیولا بر قربانیان جنگ غزه، بیش از آن‌که از در مورد احساس همدردی باشد، اقدامی نمادین و همسو با جریان‌های رسانه‌ای حاکم در دنیا بوده است. سرمربی سیتیزن‌ها که این دیدگاه را نمی‌پذیرد، در بخشی از نشست خبری امروزش گفت:

صادقانه بگویم، من حرف عجیب یا خاصی نزدم. نمی‌دانم چرا چنین واکنشی ایجاد شد. چرا نباید بتوانم احساس و نظر خودم را بیان کنم، فقط چون سرمربی فوتبال هستم؟ من با این نگاه موافق نیستم، هرچند به همه دیدگاه‌ها کاملاً احترام می‌گذارم. حرف من این بود که امروز درگیری‌ها و جنگ‌های زیادی در سراسر جهان جریان دارد. تعدادشان کم نیست. من بدون استثنا همه آن‌ها را محکوم می‌کنم. کشته شدن انسان‌های بی‌گناه را در هر نقطه‌ای از دنیا محکوم می‌کنم. من هیچ‌وقت نگفتم یک کشور یا یک بحران از دیگری مهم‌تر است. نه، چنین نگاهی ندارم. اگر کسی پیام من را درست متوجه نشده، مشکلی نیست. اما من نمی‌توانم حرفم را جور دیگری بیان کنم.

از گواردیولا پرسیده شد چرا به جای فعالیت سیاسی، روی انجام شغل خود تمرکز نمی‌کند که او پاسخ داد:

خیلی خب، پس شما هم فقط روی کار خبرنگاری خودتان تمرکز کنید. شما نمی‌توانید درباره اقتصاد حرف بزنید، چون خبرنگار تخصصیِ اقتصاد نیستید، درست است؟ پس به پوشش فوتبال بپردازید. درباره این حرف نزنید، درباره آن حرف نزنید، درباره هیچ چیز دیگری حرف نزنید. همین است دیگر! آن‌ها می‌خواهند من ساکت بمانم. انگار دنیا همین را می‌خواهد، نه؟ سکوت کن و چیزی نگو. اما من دقیقاً برعکسش را باور دارم. با این حال، شرایط همین است که هست.

در این مورد بخوانید:

گواردیولا: ناتوان‌ترین مردمان جهان در فلسطین هستند؛ ما آن‌ها را تنها گذاشته‌ایم

انتقاد گواردیولا از دولت ترامپ: ببینید چه اتفاقی در آمریکا افتاده!

گواردیولا: آیا نسل‌کشی در فلسطین شما را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد؟ کاری به راست و چپ هم ندارم 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *