بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حذف ژاپن از جام ملت‌های فوتسال آسیا؛ اندونزی به فینال رسید!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 بهمن 1404 | 21:34

اندونزی برای اولین بار است که به فینال آسیا صعود کرده است. پیش از این تیم ایران توانست عراق را شکست داده و به فینال برسد. گفتنی است دیدار نهایی روز شنبه بین دو تیم ایران و اندونزی میزبان برگزار خواهد شد.

اندونزی برای اولین بار است که به فینال آسیا صعود کرده است. پیش از این تیم ایران توانست عراق را شکست داده و به فینال برسد. گفتنی است دیدار نهایی روز شنبه بین دو تیم ایران و اندونزی میزبان برگزار خواهد شد.

طرفداری | در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی جام‌ ملت‌های فوتسال آسیا، امروز پنجشنبه اندونزی میزبان در جارکاتا به مصاف ژاپن رفت که در پایان این میزبان بود که با رقم زدن یک شگفتی بزرگ برابر سامورایی‌ها به برتری رسید تا حریف تیم ملی ایران در دیدار نهایی این رقابت‌ها شود.

اندونزی ابتدا با دو گل از ژاپن پیش افتاد اما سامورایی‌ها در اواسط زمان دوم موفق شدند دو گل خورده را جبران کرده کنند تا بازی ۲-۲ شود. اوج بازی در ۲ دقیقه پایانی وقت‌های قانونی رقم خورد. در جایی که اندونزی درحالی که یک دقیقه به پایان بازی باقی‌مانده بود موفق شد گل سوم را وارد دروازه سامورایی‌ها کند. درحالی که به نظر می‌رسید بازی با برتری میزبان خاتمه یابد اما ژاپن در واپسین ثانیه‌های بازی موفق شد بازی را به تساوی بکشاند تا همه چیز به وقت اضافی کشیده شود.

در وقت‌های اضافی نیز میزبان با حمایت هواداران خود موفق شد دو بار دروازه ژاپن را باز کند تا در پایان با برتری ۵-۳ این تیم را شکست دهد و به فینال هفدهمین دوره رقابت‌های فوتسال قهرمانی آسیا صعود کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *