بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کمپین آرژانتینی‌ها برای بازگشت مسی

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 بهمن 1404 | 12:37

هموطنان مسی تلاش می‌کنند تا این اسطوره فوتبال کشورشان دوباره به لیگ آرژانتین و زادگاهش بپیوندد.

باشگاه خبرنگاران جوان– مقامات فوتبال آرژانتین پروژه‌ای را که به عنوان یک مسئله ملی توصیف شده است، با هدف بازگرداندن لیونل مسی به نیولز اولد بویز در سال ۲۰۲۷ آغاز کرده‌اند، که به او امکان می‌دهد دوران حرفه‌ای خود را در زادگاهش، روزاریو، به پایان برساند.
 خوان مانوئل مدینا، نایب رئیس نیولز اولد بویز، تأیید کرد که در حال حاضر کار‌هایی برای اطمینان از بازگشت مسی در نیمه اول سال ۲۰۲۷ در حال انجام است و توضیح داد که این پروژه فراتر از باشگاه است و شامل شهر روزاریو، استان سانتافه و اتحادیه فوتبال آرژانتین نیز می‌شود.

او گفته است: این پروژه‌ای فراتر از باشگاه نیولز اولد بویز است؛ این پروژه‌ای برای شهر روساریو، برای استان و برای فوتبال آرژانتین است. این طرح بر بهره‌برداری از شور و هیجان ناشی از جام جهانی ۲۰۲۶ متکی است و شامل ارائه اقدامات امنیتی بی‌سابقه و توسعه زیرساخت‌های محلی برای ارائه ضمانت‌های لازم برای اسکان مجدد خانواده مسی در آرژانتین می‌شود.

نیولز اولد بویز قصد دارد مسی را تقریباً به مدت ۶ ماه به صورت قرضی به خدمت بگیرد، پیش از آنکه او برای تکمیل قراردادش که در سال ۲۰۲۸ به پایان می‌رسد، به اینتر میامی بازگردد. به گزارش وب‌سایت روزنامه اسپانیایی مارکا این امر به او اجازه می‌دهد تا رویای پوشیدن پیراهن نیولز اولد بویز در یک رقابت رسمی را بدون نقض تعهدات تجاری و ورزشی خود در ایالات متحده محقق کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *