بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عظیمی: آماده بازی با ازبکستان هستیم/ شغلم گلزنی است

منبع : خبرگزاری مهر
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 بهمن 1404 | 15:31

بازیکن تیم ملی فوتسال ایران گفت: می خواهم به مسیر خودم ادامه دهم که چیزی جز گلزنی برای تیم ملی نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز عظیمی با اشاره به اهمیت پیروزی تیم ملی فوتسال ایران مقابل افغانستان گفت: شاید برای کسانی که فوتسال را به‌طور جدی دنبال نمی‌کنند، تیم افغانستان چندان شناخته‌شده نباشد اما واقعیت این است که فوتسال امروز افغانستان به نوعی نماد ورزش این کشور شده است. این تیم عمدتاً خارج از افغانستان تمرین می‌کند، بازی‌های دوستانه متعددی برگزار کرده و مورد حمایت قرار دارد. از نظر شناخت، ما انگار مقابل یک تیم ایرانی بازی می‌کردیم که آشنایی کاملی با سبک، ویژگی‌ها و جزئیات فوتسال و حتی اخلاق و رفتار ما داشت و تمام کلمات رد و بدل شده بیان بازیکنان و کادر فنی را متوجه می‌شدند.

عظیمی ادامه داد: حضور پرشور تماشاگران افغانستان باعث شد این مسابقه در مرحله مقدماتی به یکی از جذاب‌ترین و پرهیجان‌ترین بازی‌ها تبدیل شود. ما با کمک تماشاگران ایرانی که سنگ تمام گذاشتند سعی کردیم این فشار منفی را به انرژی برای پیش رفتن تبدیل کنیم و خوشحالم که در مقاطع حساس بازی، تیم توانست کیفیت واقعی خود را نشان دهد. همدلی بچه‌ها برای رسیدن به پیروزی و صدرنشینی، نکته بسیار ارزشمندی بود که با مدیریت کادر فنی به ثمر نشست. نتیجه ۵ بر ۲ رقم خورد، در حالی که حتی می‌توانستیم گل‌های بیشتری هم به ثمر برسانیم.

ملی‌پوش فوتسال ایران درباره شرایط بدنی خود اظهار داشت: از نظر بدنی در وضعیت خوبی هستم. ما از دل لیگ می‌آییم و لیگ ایران، لیگی فشرده و باکیفیت است، به همین دلیل هیچ بازیکنی نمی‌تواند ناآماده باشد. به‌ویژه در تیم مس سونگون که مجموعه‌ای از بهترین‌های فوتسال ایران و آسیا در آن حضور دارند. هر لحظه‌ای که کادر فنی به من اعتماد کند، برای جنگیدن آماده‌ام و قدردان تمام دقایقی هستم که افتخار پوشیدن این پیراهن را دارم.

او با اشاره به تمرکز تیم ملی بر دیدار بعدی گفت: به محض سوت پایان بازی با افغانستان، تمرکز ما و کادر فنی روی بازی با ازبکستان قرار گرفت. آن‌ها در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری زیادی روی فوتبال و فوتسال انجام داده‌اند و در تمام رده‌ها کادرسازی می‌کنند. ازبکستان هیچ‌وقت حریف دست‌وپا بسته‌ای نیست و ما به‌خوبی می‌دانیم که در مرحله حذفی، اولین اشتباه می‌تواند بلیت برگشت به خانه را برای هر تیمی رزرو کند. ما اینجاییم تا به امید خدا با جام برگردیم.

عظیمی با تأکید بر ذهنیت تیمی افزود: من بازیکنی نیستم که تمرکزم را روی مشکلات بگذارم. در این سطح باید ذهنیت برنده داشت. در تیم ما بازیکنان باتجربه در کنار جوان‌ها یک مجموعه منسجم را تشکیل داده‌اند، به هم اعتماد می‌کنیم، از چالش‌ها عبور می‌کنیم و می‌خواهیم بخشی از تاریخ فوتسال آسیا باشیم. هدف ما این است که نوار قهرمانی‌های تیم ملی حفظ شود.

وی در پایان درباره گلزنی‌هایش گفت: گل زدن همیشه لذت‌بخش است، اما از نظر وحید شمسایی، مهم‌تر از گلزنی مشارکت در بازی تیمی است. اینکه یکی از جمع باشیم، در کنار کار فنی باید یادمان نرود همدیگر را پوشش بدهیم و اگر لازم باشد من هم روی خط دروازه می‌ایستم. از اینکه تا اینجای جام ملت‌ها مقابل مالزی و افغانستان گلزنی کرده‌ام خوشحالم و می‌خواهم تا زمانی که مورد اعتماد کادر فنی هستم و افتخار پوشیدن این پیراهن را دارم، به این مسیر ادامه بدهم، شغل من گل زدن برای ایران است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *