بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دفاعیه تاجرنیا از مدیریت نظری جویباری در استقلال

منبع : خبرگزاری ایلنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 بهمن 1404 | 12:44

علی تاجرنیا، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در بیانیه‌ای طولانی از عملکرد علی نظری جویباری دفاع کرد و انتقادهای اخیر علیه او را ناشی از موج‌های احساسی و رسانه‌ای دانست.

به گزارش ایلنا، تاجرنیا در این بیانیه که روز یکشنبه منتشر شد، تأکید کرد که قضاوت درباره مدیران نباید تحت تأثیر هیجانات مقطعی و واکنش‌های احساسی قرار بگیرد و انصاف و توجه به شرایط واقعی تصمیم‌گیری ضروری است.

وی با اشاره به فضای مثبت ابتدای فصل و استقبال عمومی از جذب بازیکنان خارجی معتبر، افزود: «همان تصمیم‌هایی که امروز محل مناقشه شده‌اند، در آن زمان نشانه جسارت و تلاش برای بازگشت استقلال به مسیر رقابت جدی تلقی می‌شدند و بخش مهمی از آن اقدامات نتیجه پیگیری‌های آقای نظری بود.»

سرپرست مدیرعاملی استقلال ادامه داد:«امروز تمرکز بر یک بند خاص از قرارداد و برجسته‌سازی عددی مشخص، بهانه‌ای شده برای هجمه به باشگاه و مدیرعامل پیشین. قراردادهای حرفه‌ای فوتبال، به‌ویژه با بازیکنان خارجی، همیشه تابع شرایط پیچیده‌ای از جمله محدودیت‌های حقوقی، وضعیت باشگاه، رقابت با پیشنهادهای دیگر و قدرت چانه‌زنی است. وجود بند فسخ یا تعهدات مالی سنگین لزوماً خطای مدیریتی نیست، بلکه گاهی نتیجه اجبار به انتخاب میان ریسک معقول و از دست دادن فرصت است.»

تاجرنیا با بیان اینکه چنین قضاوت‌هایی بدون توجه به بستر واقعی، نه تحلیل فنی است و نه کمکی به اصلاح مسیر باشگاه می‌کند، هشدار داد: «تداوم این نوع برخوردهای احساسی، بزرگ‌ترین مانع ثبات و آرامش در مدیریت فوتبال ایران است. مدیری که بداند هر تصمیمش ممکن است ماه‌ها بعد به ابزار تخریب تبدیل شود، ناگزیر محافظه‌کار، کوتاه‌مدت و بی‌انگیزه خواهد شد؛ و این دقیقاً همان چیزی است که باشگاه‌های بزرگ از آن آسیب می‌بینند.»

وی در پایان تأکید کرد: «دفاع امروز من از تصمیم‌های آقای نظری، وظیفه اخلاقی و مدیریتی بنده است، اما به معنای نفی نقد یا ادعای بی‌نقص بودن مدیریت ایشان و هیئت مدیره نیست. سخن بر سر ضرورت انصاف، عقلانیت و نگاه حرفه‌ای در ارزیابی عملکردها است. تا زمانی که مدیریت فوتبال قربانی احساسات لحظه‌ای شود، نباید انتظار ثبات، پیشرفت و موفقیت پایدار داشت.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *