محرومیت سنگین ستاره NBA
منبع : خبرگزاری دانشجو
مهاجم فیلادلفیا به دلیل نقض قوانین مبارزه با دوپینگ برای ۲۵ بازی از همراهی تیمش محروم شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، انجمن ملی بسکتبال (NBA)، پاول جورج، ستاره فیلادلفیا سونی سیکسرز را به دلیل نقض قوانین مبارزه با دوپینگ ۲۵ بازی محروم کرد.
این بازیکن در واکنش به محرومیت سنگینش گفت: در چند سال گذشته بارها درباره اهمیت سلامت روان صحبت کردهام ولی با مصرف داروی اشتباه، شرایط را برای خودم بدتر کردم. من مسئولیت کامل کارهایم را بر عهده میگیرم و از فیلادلفیا، همتیمیهایم و هواداران سیکسرز عذرخواهی میکنم. اکنون تمام توانم را به کار میگیرم تا در این مدت، سلامت ذهنی و جسمیام را به بهترین سطح برسانم.
پاول جورج در این فصل در ۲۷ بازی تیمش را همراهی کرد. این مهاجم ۳۵ساله به طور میانگین ۱۶ امتیاز، ۵.۲ ریباند، ۳.۷ پاس گل و ۱.۵ توپربایی در هر بازی داشته است.
جورج ۹ بار در آلاستار بازی کرده و سال ۲۰۱۶ با آمریکا قهرمان رقابتهای بسکتبال بازیهای المپیک شده است. او در دوران حرفهای خود برای ایندیانا پیسرز، اوکلاهاما سیتی تاندر و لسآنجلس کلیپرز بازی کرده و از سال ۲۰۲۴ برای فیلادلفیا دست به توپ است.


اسکوچیچ: تراکتور برای دیدار فردا شانسهای خود را دارد
مهاجم کارساز پیکان محروم شد
درگذشت بیل راسل ، اسطوره بسکتبال آمریکا









