بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

باشگاه لیگ برتری در شوک/ جدایی یک مربی دیگر بعد از یحیی گل‌محمدی

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1404 | 22:57

پس از جدایی ناگهانی یحیی گل‌محمدی از سرمربیگری فولاد خوزستان، موج تغییرات در کادر فنی این تیم ادامه یافت.

پس از استعفای غافلگیرکننده یحیی گل‌محمدی از سمت سرمربیگری، دومین عضو کادرفنی این تیم نیز از جمع سرخ‌پوشان اهوازی جدا شد.

پس از رفتن گل‌محمدی و جدایی محمد عسگری، اکنون مظاهر رحیم‌پور، مربی بدنساز فولاد، نیز همکاری خود را با این باشگاه به پایان رساند.

رحیم‌پور سابقه طولانی در همکاری با یحیی گل‌محمدی را در کارنامه دارد؛ این دو پیش از این در تیم پرسپولیس نیز با یکدیگر همکاری کرده بودند و حتی در فینال لیگ قهرمانان آسیا نیز در کنار یکدیگر حضور داشتند. مظاهر رحیم‌پور مدتی پیش مجدداً به کادر فنی فولاد ملحق شده بود، اما با رفتن گل‌محمدی و محمد عسگری، او نیز به همکاری خود با فولاد خوزستان پایان داد تا کادر فنی این تیم دستخوش تغییرات گسترده‌ای شود.

بیشتر بخوانید: استوری یحیی گل‌محمدی با تصویر نقشه ایران: خود اندوه عالمم

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *