بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آاس رم و لیون مشتری مدافع فرانسوی چلسی شدند

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 10 بهمن 1404 | 21:35

دیساسی یکی از بازیکنانی است که احتمال دارد شاهد جدایی‌اش از چلسی در روزهای باقی‌مانده از این پنجره باشیم.

دیساسی یکی از بازیکنانی است که احتمال دارد شاهد جدایی‌اش از چلسی در روزهای باقی‌مانده از این پنجره باشیم.

طرفداری | ممکن است شاهد منتفی شدن انتقال احتمالی اکسل دیساسی به وست‌هم باشیم. مدافع فرانسوی چلسی مشتریان تازه‌ای پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی پیدا کرده.

به گزارش GFFN به نقل از BBC Sport، باشگاه‌های لیون و رم علاقه‌مند هستند پیش از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات، اکسل دیساسی ۲۷ ساله را به صورت قرضی از چلسی به خدمت بگیرند. به نظر می‌رسد این مدافع ملی‌پوش فرانسوی پیش از پایان ددلاین نقل‌وانتقالات، ورزشگاه استمفوردبریج را ترک کند.

دیساسیِ ۲۷ ساله در باشگاه لندنی جایگاه ثابتی ندارد. در دوران هدایت انزو مارسکا، این مدافع میانی سابق موناکو به‌تدریج از ترکیب تیم اول چلسی کنار گذاشته شد. با وجود حضور لیام روسنیر، شرایط دیساسی تغییری نکرده و به نظر می‌رسد وضعیت او همچنان نامشخص است.

باشگاه وست‌هم نیز به جذب قرضی این مدافع میانی علاقه‌مند است و درباره شرایط انتقال او تماس‌هایی برقرار کرده است. با این حال، آن‌ها تنها مشتری دیساسی نیستند. رم علاقه خود را برای جذب قرضی این بازیکن اعلام کرده و المپیک لیون نیز خواستار آن شده که در جریان آخرین وضعیت و در دسترس بودن او در بازار قرار گیرد.

گل اکسل دیساسی به ساوتهمپتون

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *