کنایه کنعانیزادگان به داور بازی فولاد – پرسپولیس
منبع : خبرانلاین
حسین کنعانی بعد از پایان مسابقه تنها یک جمله را مقابل دوربین خبرنگاران به زبان آورد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بازیکنان تیم پرسپولیس پس از پایان مسابقه با فولاد و شکست تلخ مقابل قرمزهای خوزستان، بدون آنکه مصاحبه ای را با خبرنگاران انجام بدهند، ورزشگاه را ترک کردند و از میکسدزون استادیوم فولاد آره نا گذشتند و گفتگویی را هم با خبرنگاران انجام ندادند.
آنها که به شدت از این باخت غافلگیرکننده و عجیب ناراحت بودند و صدر جدول را هم از دست رفته میدیدند، با درخواست مصاحبه خبرنگاران مواجه شدند که حسین کنعانی تنها بازیکنی بود که به این درخواست پاسخ داد و گفت: بروید با داور مصاحبه کنید!
مشخص نیست که کنعانی از این کنایه چه هدفی داشته و منظورش کدام صحنه است. اما او بعد از گل دوم تیم فولاد هم به داور معترض بود و اعتقاد داشت که داور در این صحنه اشتباه کرده است، هرچند هنوز مشخص نیست چه اشتباهی.


برنامه ویژه تیم فوتبال پرسپولیس برای بازی با فجرسپاسی
در وصف سخنان آقای هادی حجازی فر؛ آیا شما کارشناس فوتبال هستید؟
داستان سرگیف با باشگاه پرسپولیس تمام شد
بیانیه جدید باشگاه پرسپولیس در واکنش به توهین به اقوام مختلف
واکنش تند مربی امید استقلال پس از دربی
باشگاه پرسپولیس در آستانه شکار آقای گل ازبکستان









