بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تصمیم غیرمنتظره چلسی، دورتموند را به شدت عصبانی کرده است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 بهمن 1404 | 22:57

هنوز مشخص نیست که آبی‌های لندن با چه هدفی، مدافع آرژانتینی را فرا خوانده‌اند.

هنوز مشخص نیست که آبی‌های لندن با چه هدفی، مدافع آرژانتینی را فرا خوانده‌اند.

طرفداری | روز گذشته بود که رسانه‌های انگلیسی از بازگشت زودتر از موعد آرون آنسلمینو به چلسی خبر دادند. این بازیکن در نقل و انتقالات تابستانی و با قراردادی قرضی به مدت یک فصل راهی دورتموند شده بود اما چلسی پس از گذشت تنها شش ماه، بند فسخ موجود در قرارداد او را فعال کرد و این مدافع ۲۰ ساله را به استمفوردبریج بازگرداند.

به گزارش بیلد، سران دورتموند از این تصمیم چلسی شوکه و عصبانی شده‌اند. آنسلمینو علاوه بر این‌که به مهره‌ای قابل اعتماد و کارآمد برای زنبورها تبدیل شده بود، ارتباط صمیمانه‌ای هم با هم‌تیمی‌هایش داشت و خروج غیرمنتظره او، رختکن زرد و مشکی‌پوشان را تحت تأثیر قرار داده است. هم‌چنین دورتموند باید در فاصله یک هفته مانده به بسته‌شدن پنجره زمستانی، جانشینی برای آنسلمینو پیدا کند و واضح است که کار راحتی در این مسیر نخواهد داشت. 

آنسلمینو در طول شش ماه حضور در دورتموند، ۱۰ بازی انجام داد و موفق شد یک گل و یک پاس گل را به نام خود ثبت کند. در ویدیویی که دورتموند به بهانه قطع همکاری با آنسلمینو منتشر کرده، این بازیکن به شکل قابل توجهی احساساتی شده و اشک می‌ریزد.

گلزنی آرون آنسلمینو در تقابل با بایرلورکوزن

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *