بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

طارمی دست تو نمک ندارد/ تصمیم عجیب برای مهاجم ایرانی

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 4 بهمن 1404 | 20:05

مهدی طارمی جایی در ترکیب اصلی المپیاکوس برای بازی امشب برابر وولوس نخواهد داشت.

مهدی طارمی با شروع جام ملت‌های آفریقا و حضور ایوب الکعبی، مهاجم المپیاکوس در تیم ملی مراکش به خوبی از این فرصت استفاده کرد و با درخششی که داشت در پنج بازی پیاپی در ترکیب قرار گرفت به جایگاه ثابتی هم رسید.

مهاجم ایرانی المپیاکوس که در چهار مسابقه از پنج بازی اخیرشان مقابل تیم‌های کیفیسیاس، اوفی کرت، آترومیتوس و بایر لورکوزن موفق به گلزنی شد و در این مدت هم یک پاس گل داد و یک پنالتی گرفت، با این وجود باز هم بدون توجه به عملکرد درخشانش برای بازی امشب وولوس در سوپر لیگ یونان روی نیمکت نشسته است.

به نظر می‌رسد با بازگشت ایوب الکعبی، انتخاب اول سرمربی المپیاکوس برای ترکیب اصلی همچنان مهاجم مراکشی است ولی باتوجه به گلزنی چهار شب قبل طارمی در بازی هفته هفتم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایر لورکوزن، انتظار می‌رفت مهاجم ایرانی در سوپرلیگ جزو یازده نفر اصلی باشد اما عملا دوباره نیمکت‌نشین شده است.

بیشتر بخوانید: پایان یک شایعه پرسر و صدا؛ طارمی در یونان می‌ماند

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *