بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شوک به باشگاه الهلال؛ یاسین بونو مصدوم شد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 4 بهمن 1404 | 20:03

باشگاه الهلال رسما از مصدومیت یاسین بونو دروازه‌بان مراکشی خود خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه الهلال عربستان با انتشار خبری نگران‌کننده برای هواداران، از مصدومیت یاسین بونو، سنگربان شماره یک و مراکشی خود خبر داد. طبق اعلام تیم پزشکی باشگاه، بونو از ناحیه عضله قدامی ران دچار آسیب‌دیدگی شده است.

این مصدومیت در حالی گریبان‌گیر دروازه‌بان مراکشی شد که او به تازگی همراه با تیم ملی مراکش در رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ حضور یافته بود؛ تورنمنتی که با نایب‌قهرمانی شیرهای اطلس پس از شکست در فینال مقابل سنگال به پایان رسید.

یاسین بونو بلافاصله پس از بازگشت به ریاض و پایان مأموریت ملی، راهی کلینیک پزشکی باشگاه الهلال شد. قرار است این دروازه‌بان باسابقه تحت آزمایش‌های دقیق و تصویربرداری ام‌آر‌آی قرار بگیرد تا میزان دقیق آسیب‌دیدگی و مدت زمان دوری او از مستطیل سبز مشخص شود.

اما مصدومیت بونو تنها دغدغه کادر فنی الهلال نیست. این باشگاه همچنین اعلام کرد که یوسف آکچیچک بازیکن ترکیه‌ای این تیم هم به دلیل احساس درد عضلانی، آخرین جلسه تمرینی تیم را از دست داده است. از سوی دیگر، سالم الدوسری، ستاره بی‌جانشین الهلالی‌ها، همچنان در حال گذراندن برنامه‌های ریکاوری و آماده‌سازی خود است؛ مصدومیتی که در دقایق پایانی دربی حساس مقابل رقیب سنتی یعنی النصر گریبان‌گیر او شده بود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *