تماس لیورپول با رم پس از درخواست جدایی رابرتسون
منبع : طرفداری
اندی رابرتسون که تنها با «۸ میلیون پوند» راهی لیورپول شده بود، این تیم را بهعنوان یک اسطوره ترک خواهد کرد.
طرفداری | اندی رابرتسون، فولبک باتجربه لیورپول که نتوانست با نیمکتنشینی کنار بیاید، امیدوار است در همین پنجره زمستانی راهی تاتنهامِ توماس فرانک شود.
به گزارش بن جیکوبز و فابریتزیو رومانو، اندی رابرتسون به مدیران لیورپول اطلاع داده است که تمایل دارد راهی تاتنهام شود. مذاکرات بین دو باشگاه «مثبت» توصیف شده و این امیدواری وجود دارد که مدافع اسکاتلندی راهی لندن شود. در صورت نهایی شدن پیوستن رابرتسون به اسپرز، قرمزها برای فسخ قرارداد قرضی کوستاس سیمیکاس با آاس رم وارد عمل خواهند شد. در قرارداد قرضی این بازیکن یونان «بند بازگشت» وجود ندارد، اما گفته میشود رم با جدایی سیمیکاس مخالفت نخواهد کرد.
کوستاس سیمیکاس که در فصل جاری سری آ تنها ۱۱ بار به میدان رفته، از فرصت جانشینی اندی رابرتسون استقبال خواهد کرد. کاپیتان دوم قرمزها با انتقال به تاتنهام، فرصت دستیابی به رکورد بیشترین پاسگل توسط یک مدافع لیگ برتری را خواهد داشت. در حالی که ترنت الکساندر آرنولد با ۶۴ پاسگل این رکورد را به نام خود ثبت کرده، اندی رابرتسون تنها ۵ پاس گل تا تصاحب این عنوان فاصله دارد.
مصدومیت کوستاس سیمیکاس پس از برخورد با یورگن کلوپ












