بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

به جا مانده از بازی پرحاشیه استقلال و سپاهان؛ عذرخواهی منیر الحدادی جلوی جنجال را گرفت

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 13 دی 1404 | 15:48

خوشحالی صالح حردانی در بازی مقابل سپاهان می رفت جنجال بزرگی را ایجاد کند.

استقلال در حالی در آخرین دیدار نیم‌فصل نخست موفق شد سپاهان را شکست دهد که این مسابقه علاوه بر حساسیت فنی، حاشیه‌های قابل توجهی هم داشت. یکی از این حواشی بعد از گل دوم استقلال به وجود آمد. گل پیروزی‌بخش آبی‌ها را اسماعیل قلی‌زاده به ثمر رساند تا استقلال با دست پر از اصفهان بازگردد، اما اتفاقات بعد از این گل، توجه‌ها را بیشتر از نتیجه به حواشی بازی معطوف کرد.

پس از به ثمر رسیدن گل، صالح حردانی کاپیتان استقلال خوشحالی جنجالی انجام داد. او پیراهن استقلال را روی پرچم کرنر ورزشگاه سپاهان قرار داد و با انجام یک احترام نظامی، واکنش‌های زیادی را در سکوها به دنبال داشت. این حرکت که از نگاه هواداران سپاهان نوعی بی‌احترامی تلقی شد، خشم آن‌ها را برانگیخت و باعث شد بطری‌هایی به سمت این بازیکن پرتاب شود.

در ادامه و برای جلوگیری از تشدید حواشی، مونیر الحدادی بلافاصله وارد عمل شد و با عذرخواهی از هواداران سپاهان سعی کرد فضا را آرام کند تا این اتفاق به درگیری و حاشیه بزرگ‌تری ختم نشود. در نهایت بازی با همان نتیجه به سود استقلال به پایان رسید، اما این خوشحالی جنجالی یکی از سوژه‌های اصلی بعد از مسابقه بود و بازتاب زیادی در فضای فوتبال ایران داشت.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس، میزبانی را از استقلال گرفت/ جدال استقلال – تراکتور کجا برگزار می‌شود؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *