حمله به ساپینتو: پیام دادی حالا به فکر خوش رقصی هستی/ دیگه کسی از ۱۰۰ کیلومتری استقلال هم رد نمیشه
منبع : خبرورزشی
کیانوش رحمتی با انتشار پیامی به حاشیههای اخیر بین سید حسین حسینی و ساپینتو واکنش تندی نشان داد.
ماجرای کدورت سیدحسین حسینی و ساپینتو دیگر برکسی پوشیده نیست و این موضوع زمانی نمایان شد که کاپیتان اسبق استقلال زمانی که هدایت آبیپوشان پایتخت بر عهده نکونام بود فاش کرد که ساپینتو از او درخواست کرده که شرایط بازگشتش به نیمکت این تیم را فراهم کند اما چون به نکونام خیانت نکرده، سرمربی پرتغالی موجب جدایی حسینی از استقلال شده است.
اکنون کیانوش رحمتی، دستیار سابق نکونام در استقلال با حمایت از حسینی در صفحه شخصی اینستاگرامش نوشت:
بله؛ سالگذشته سیدحسین همان روز این ماجرا را به کادرفنی استقلال اطلاع داد که با کاپیتان تیم صحبت کردید و میخواستید برگردید، اما چون ما به همهی بازیکنان اعتماد داشتیم، این مسئله را مطرح نکردیم. به این علت که ما «بچه»ها رو به تیم راه نمیدادیم که خرابکاری کنند.
حالا هم بهجای تمرکز روی کار فنی در تیم پرافتخار و پرستاره استقلال، با این توجیحات به فکر خوشرقصی برای «بچه»ها هستید! از وقتی در استقلال این «بچه»بازیها مد شده، فقط حاشیه درست میشه و تیم قطعا رنگ آرامش رو نمیبینه؛ مطمئن باشید تا شرایط همینه کسی از ۱۰۰ کیلومتری استقلال رد نمیشه!
بیشتر بخوانید:
- حمله تند حسین حسینی به ساپینتو: فعلا خوشحال باش! +عکس
- خسرو حیدری جواب حسین حسینی را داد +عکس



محرم نویدکیا ؛ مرد بازی های کوچک + جزئیات آماری
درگیری دو بازیکن استقلال جلوی چشم ساپینتو!
واکنش خاص سرمربی سپاهان به شکست مقابل استقلال + جزئیات
استقلال رکورد ویژه سپاهان را شکست
ترکیب سپاهان مقابل استقلال
ترکیب استقلال برای مصاف با سپاهان









