بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نارضایتی گواردیولا از فرصت‌سوزی شاگردانش برابر ساندرلند

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 12 دی 1404 | 11:00

سرمربی تیم فوتبال منچسترسیتی از نتیجه بازی شاگردانش در هفته نوزدهم لیگ برتر انگلیس ابراز نارضایتی کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال مچسترسیتی در آخرین هفته از نیم فصل نخست لیگ برتر انگلیس، شب گذشته (پنجشنبه) در دیداری خارج از خانه مقابل ساندرلند به تساوی بدون گل رضایت داد، نتیجه‌ای که باعث افزایش فاصله آبی‌پوشان شهر منچستر با آرسنال صدرنشین به ۴ امتیاز شد. سیتی امیدوار بود در ورزشگاه لایت به شکست‌ناپذیری ساندرلند پایان دهد اما فرصت‌سوزی بازیکنانش مقابل دروازه حریف، این تیم را برای ششمین بار در فصل جاری لیگ جزیره متوقف کرد.

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی در پایان بازی درباره عملکرد شاگردانش گفت: اینجا، جای سختی برای بازی کردن است. تعداد موقعیت‌هایی که ما امشب مقابل دروازه حریف خراب کردیم، آن هم موقعیت‌هایی خیلی ساده و نه سخت، زیاد بود. در نیمه اول به آن چیزهایی که قبل از بازی به تیم گفته بودم عمل نشد. با این حال در مجموع فکر می‌کنم که بازی بسیار خوبی را دیدیم.

سیتی به هر شیوه ممکن برای شکست مقاومت ساندرلند متوسل شد؛ از سانترهای مکرر از جناحین تا بازیسازی‌های تمرین شده از میانیه میدان اما انسجام دفاعی ساندرلند مانع از به گل رسیدن حریف شد.

گواردیولا افزود: برای نفوذ به خطوط حریف باید خونسرد بود و خویشتنداری کرد. در نیمه دوم این کار را بهتر انجام دادیم و بازیکنانم هر کاری که می‌شد کردند. آنها کمی بابت نتیجه ناراحت هستند اما ما باید سرمان را بالا بگیریم چون سه روز دیگر یک بازی سخت دیگر برابر چلسی داریم.

در پایان نیم فصل نخست لیگ برتر انگلیس، آرسنال ۴۵ امتیازی صدرنشین است، منچسترسیتی با ۴۱ امتیاز در رده دوم قرار دارد و استون‌ویلای ۳۹ امتیازی و لیورپول ۳۳ امتیازی در رده‌های بعدی قرار دارند.

/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *