افشاگری بزرگ دیوید بکام
منبع : خبرگزاری تابناک
دیوید بکام، اسطوره فوتبال انگلیس، جزئیات پشت پرده یکی از بحثبرانگیزترین نقل و انتقالات تاریخ فوتبال را فاش کرد.

بکام در مصاحبهای که به نقل از روزنامه اسپورت منتشر شد، پرده از این موضوع برداشت که در زمان مذاکرات انتقالش، باشگاه منچستریونایتد به او اعلام کرد که پیشنهاد بارسلونا پذیرفته شده است: «تیم من در اسپانیا همیشه رئال مادرید بود. در واقع، من به بارسلونا فروخته شده بودم.»
بکام که در آن زمان در تعطیلات به سر میبرد، افزود که در پاسخ به این خبر، موضع قاطع خود را به مدیران یونایتد اعلام کرده است: «به آنها گفتم اگر میخواهید من را بفروشید، تنها مقصد من رئال مادرید است.»
تنها یک روز و نیم بعد، پیشنهاد رسمی باشگاه مادریدی دریافت شد و این انتقال نهایی شد.
لازم به ذکر است که بکام در سال ۲۰۰۳ با قراردادی به ارزش ۳۶ میلیون یورو از اولدترافورد راهی سانتیاگو برنابئو شد و در مجموع ۱۵۹ بازی برای کهکشانیها به میدان رفت و حاصل کار او ۲۰ گل و ۵۲ پاس گل بود. او در نهایت در سال ۲۰۰۷ به صورت آزاد به لسآنجلس گلکسی پیوست.


کریستیانو رونالدو ورزشگاه اولدترافورد یا برنابئو؟ مسئله این است + مقایسه آماری
سنگ تمام اسطوره فوتبال هلند برای لامین یامال
تلاش همه جانبه این ستاره برای ماندن در بارسلونا
افشاگری تلخ سرمربی اتلتیکو درباره بارسلونا و رئال مادرید
غیبت مشکوک ستاره بارسلونا از تمرین ؛ نگرانی ها شروع شد
ادامه بدشانسی های رئال مادرید ؛ آلونسو بدون دفاع شد









