بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آغاز اردو آماده سازی تیم ملی تکواندو آقایان

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 دی 1404 | 16:17

دور جدید تمرنیات تیم ملی تکواندو برای حضور در رویداد‌های پیش رو با دعوت از ۱۶ تکواندو از امروز در خانه تکوندو آغاز می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، این اردو با هدف آماده‌سازی هرچه بهتر ملی‌پوشان برای حضور در مسابقات پیش‌رو برگزار می‌شود و تکواندوکاران دعوت‌شده تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی دنبال خواهند کرد.

بر همین اساس و با نظر مجید افلاکی سرمربی تیم ملی مهدی رزمیان،ابوالفضل زندی، مهدی حاجی موسایی، امیرسینا بختیاری، امیررضا غلامی، مهران برخورداری، آرین سلیمی، یاسین ولی‌زاده، علی پرسیان،علی‌اصغر علیمردان، کیوان کاظمی، علی خوش‌روش، رادین زینالی، امیررضا صادقیان، محمد علیزاده و محمدحسین یزدانی به اردوی آماده سازی دعوت شدند. 

مهرداد یوسفی، علی تاجیک، مسعود حجی‌زواره، سجاد مردانی و خیراله قلی‌زاده همکاران افلاکی در کادر فنی تیم ملی هستند.

رقابت های بین المللی فجیره به میزبانی امارات اولین رویدادی است که تیم ملی در آن حضور خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *