بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ستاره لیورپول بالاخره پایش به گلزنی باز شد/ طلسم شکنی ویرتس قبل از سال نو

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 7 دی 1404 | 12:25

فلوریان ویرتس با گل اولش برای لیورپول، شب ویژه‌ای را در آنفیلد رقم زد و امید صدرنشینی را زنده کرد.

پیروزی ۲-۱ لیورپول مقابل وولورهمپتون، شب ویژه‌ای برای فلوریان ویرتس بود؛ هافبک آلمانی که بالاخره نخستین گلش را با پیراهن لیورپول به ثمر رساند، پس از بازی در گفت‌وگو با اسکای اسپورتس از عملکرد تیم، فضای پرشور آنفیلد و عبور از شروع نه‌چندان آسان فصل صحبت کرد.

ویرتس درباره نیمه اول درخشان تیمش گفت: «ما نیمه اول فوق‌العاده‌ای داشتیم، اما شروع نیمه دوم بازی را کمی از دست دادیم. دوباره کنترل را به دست آوردیم، اما در ۲۰ دقیقه پایانی کار را برای خودمان سخت کردیم. باید این بخش را بهتر کنیم.»

هافبک آلمانی درباره اهداف تیم نیز تأکید کرد: «می‌خواهیم بالای جدول باشیم. شروع فصل آسان نبود، اما حالا بهتر شده‌ایم و امتیازها را جمع می‌کنیم.»

وی همچنین درباره گل اولش افزود: «حس حضور در زمین و حمایت هواداران فوق‌العاده بود. همیشه می‌دانستم روزی گل می‌زنم. دوست داشتم زودتر گل و پاس گل بدهم، اما شرایط این‌طور پیش رفت.»

ویرتس با اطمینان ادامه داد: «گل‌های بیشتری در راه است و مطمئنم ما صدرنشین خواهیم شد. فقط باید ادامه بدهم و روند مثبت را حفظ کنم.»

صحبت‌های ویرتس نشان می‌دهد او با اعتمادبه‌نفس بالا، با اولین گل خود در آنفیلد، قدم مهمی برای جا افتادن در ترکیب لیورپول برداشته است.

بیشتر بخوانید: رکوردشکنی لیورپول با خرید ایساک؛ سومین انتقال گران تاریخ فوتبال!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *