بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اولین خرید منصوریان برای الطلبه؛ یک استقلالی به عراق رفت

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1404 | 17:17

فرشید باقری اولین شاگرد ایرانی منصوریان در الطلبه عراق شد و احتمال حضور حامد پاکدل هم قوت گرفت.

پس از انتخاب علیرضا منصوریان به عنوان سرمربی جدید تیم الطلبه عراق، شایعات نقل‌وانتقالاتی پیرامون این باشگاه به شکل قابل توجهی افزایش یافت. یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده، احتمال حضور بازیکنان ایرانی در ترکیب الطلبه بود؛ موضوعی که با توجه به شناخت منصوریان از فوتبال ایران، از همان ابتدا جدی به نظر می‌رسید.

در همین راستا، علیرضا منصوریان در نخستین گام پس از حضور در عراق، درخواست جذب فرشید باقری را به مدیران باشگاه ارائه داد و تأکید داشت این بازیکن می‌تواند نقش مهمی در تقویت تیمش ایفا کند.

سرانجام پس از چند روز مذاکره، این انتقال نهایی شد و باشگاه الطلبه به صورت رسمی اعلام کرد فرشید باقری، هافبک سابق استقلال و تیم‌هایی چون مس رفسنجان، فولاد و صبای قم، با عقد قراردادی به جمع بازیکنان این تیم اضافه شده است.

با پیوستن باقری، او به اولین شاگرد ایرانی علیرضا منصوریان در فوتبال عراق تبدیل شد، اما به نظر می‌رسد این پایان کار نیست. طبق شنیده‌ها، باشگاه الطلبه با درخواست منصوریان در حال پیگیری شرایط جذب حامد پاکدل است و احتمال دارد این بازیکن ایرانی هم به زودی به ترکیب الطلبه اضافه شود تا حضور ایرانی‌ها در این تیم پررنگ‌تر از قبل شود.

فرشید باقری

بیشتر بخوانید: شوک به منصوریان پیش از دربی بغداد

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *