بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تقلب تیم ملی نیوزیلند از روی دستان قلعه نویی

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 6 دی 1404 | 12:20

رقیبی ایران در جام جهانی، پیش از تقابل بزرگ، خود را در میدان‌های آزمایشی محک می‌زند.

رقیبی ایران در جام جهانی، پیش از تقابل بزرگ، خود را در میدان‌های آزمایشی محک می‌زند.

طرفداری | تیم ملی فوتبال نیوزیلند که یکی از رقبای تیم ملی فوتبال ایران در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ است در پنجره بازی‌های ملی ماه مارس ۲۰۲۶ (فروردین ۱۴۰۵) دو بازی دوستانه از بین تیم‌های کیپ ورد، شیلی و فنلاند برگزار خواهد کرد.

فدراسیون فوتبال نیوزیلند اوایل این ماه (دسامبر) اعلام کرده بود که یک تورنمنت چهارجانبه را در ماه مارس با حمایت مالی دولت و فیفا در شهر اوکلند برگزار خواهد کرد. قرار بود هویت سه تیم دیگر شرکت‌کننده اواسط ماه ژانویه اعلام شود اما به نظر می‌رسد ماریو سمدو رئیس فدراسیون فوتبال کیپ ورد، تیم‌های حاضر در این تورنمنت چهارجانبه را زودتر از موعد اعلام کرده است.

شبکه تلویزیونی «کاباوردیانا» کیپ‌ورد، در شب کریسمس گزارش داد که تیم ملی این کشور برای حضور در تورنمنتی چهارجانبه با حضور تیم‌های شیلی، فنلاند و نیوزیلند شرکت خواهد کرد و قرار است به این منظور در ماه مارس به نیوزیلند سفر کنند. 

ماریو سمدو در مصاحبه‌ای با این شبکه تلویزیونی حضور در این تورنمنت را فرصتی هیجان‌انگیز توصیف کرد. این کشور کوچک آفریقایی که در رتبه ۶۷ رنکینگ جهانی قرار دارد، برای اولین بار به جام جهانی راه یافته است.

انتظارمی‌رود بازی‌های این تورنمنت چهارجانبه در تاریخ‌های ۲۶ و ۳۱ مارس (۶ و ۱۱ فروردین ۱۴۰۵)‌ برگزار شود و هنوز ورزشگاه‌های محل این بازی‌ها مشخص نشده است. نیوزیلند که در آخرین رده‌بندی فیفا در رده ۸۷ جهانی قرار دارد، برای سومین بار جواز حضور در مسابقات جام جهانی را کسب کرده است.  

تیم‌های ایران و نیوزیلند در تاریخ ۱۶ ژوئن ۲۰۲۶ (۲۶ خرداد ۱۴۰۵) در اولین بازی خود در بیست‌وسومین دوره جام جهانی، در ورزشگاه سو فای واقع در شهر لس‌‌آنجلس به مصاف هم خواهند رفت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *