بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آغاز رقابت‌های تنیس ساحلی جام خلیج فارس

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 5 دی 1404 | 12:08

رقابت‌های تنیس ساحلی تحت عنوان جام خلیج فارس در شرایطی به میزبانی کیش آغاز شد که در این رویداد ورزشکاران در دو بخش مردان و زنان و در رقابت‌های BT ۱۰ و BT ۵۰ به مصاف هم می‌روند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسابقات تنیس ساحلی با آغاز رقابت‌های BT۱۰ و با حضور ۶۰ ورزشکار در قالب ۸ تیم بانوان و ۲۲ تیم آقایان کار خود را آغاز کرد. در بخش مردان و با رقابت‌های برگزار شده، فرهان و شهریار اهرزاد، نوید آبیاری و رسول آراوند، مهدی بازگیر و علیرضا رضایی به همراه امیر علی بنده‌نژاد و امیرعلی جوینده جواز حضور در نیمه‌نهایی را به دست آوردند.

در بخش بانوان نیز عسل فرحبدنیا و یاسمن حیدری، یلدا حیدری و سوگند ضمیرآزاد، سوگند اسدی و ملینا فدایی به همراه نازنین انوری و نیکی ثابتی به نیمه‌نهایی صعود کردند تا شانس خود را برای رسیدن به سکوی قهرمانی افزایش دهند. سرداوری این رقابت‌ها بر عهده مجید گلچین سرداور نشان سفید کشورمان است و کسری حجازی در بخش مردان و سمیرا قدسی در بخش بانوان، مدیریت رویداد را بر عهده دارند.

در ادامه، رویداد دیگرBT۱۰ نیز از فردا در جزیره کیش آغاز خواهد شد تا با پایان این مسابقات، رویداد BT۵۰ با جایزه ۴ هزاردلاری از نهم تا یازدهم دی‌ماه در جزیره کیش برگزار شود.

گفتنی است میلاد کی‌مرام مسئولیت کمیته تنیس ساحلی کشورمان را بر عهده دارد و در چند وقت اخیر ورزشکاران ایرانی در رنکینگ جهانی صعودی قابل توجه را تجربه کرده‌اند. با برگزاری این رویداد، ۷ هفته مسابقات تنیس ساحلی در کشورمان برگزار شده که این امر در ارتقای رنکینگ ورزشکاران تنیس ساحلی کشورمان نقش به سزایی داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *