دلنوشته احساسی اسماعیل قلی زاده پس از اولین گل با لباس استقلال؛ این گل شروع راه من بود / عکس
منبع : طرفداری
وینگر ۱۹ ساله استقلال که شب گذشته نقش اول صعود تیمش در منامه بود، با انتشار متنی احساسی از تحقق رویای کودکیاش نوشت.
طرفداری | اسماعیل قلی زاده شب گذشته یکی از بازیکنان تاثیرگذار استقلال بود. او در ۱۹ سالگی و در این تیم گرانقیمت استقلال، با تلاش بسیار فرصت بازی کسب کرده و میدرخشد.
اسماعیل قلی زاده در دیدار حساس مقابل المحرق، روی پاس دیدنی صالح حردانی و با یک تکل بلند، دروازه میزبان را فرو ریخت تا نقش اول صعود تیمش در لیگ قهرمانان آسیای ۲ باشد. این ستاره ۱۹ ساله ساعاتی پیش با انتشار پستی در اینستاگرام، این لحظه را تاریخی توصیف کرد و نوشت:
دیروز یکی از خاصترین روزهای فوتبالیام رقم خورد؛ توانستم اولین گل را با لباس مقدس استقلال به ثمر برسانم. گلی که با پاس زیبای صالح حردانی عزیز شکل گرفت و برای همیشه در خاطرم میماند. روزی که به استقلال پیوستم رویاهای بزرگی در سر داشتم و هنوز هم دارم. این گل فقط شروع راه من بود؛ مسیری که مطمئنم روزهای زیادی را در کنار شما هواداران بزرگ و وفادار ادامه خواهد داد. از مربیانم، به ویژه سرمربی تیم که به من اعتماد کردند صمیمانه تشکر میکنم و همینطور از بزرگترها و همتیمیهای عزیزم که با تشویق و انگیزه دادن، دلگرمی بزرگی برایم بودند. بماند به یادگار، اولین گل با پیراهن استقلال، دی ماه ۱۴۰۴ – بحرین.

گل اسماعیل قلی زاده به المحرق












