بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حتماً ساپینتو دلیل قانع کننده‌ای برای خط زدن رضاییان و جلالی داشته/ استقلال بارها غیرممکن را ممکن کرده است 

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 دی 1404 | 19:24

پیشکسوت استقلال گفت: برای استقلال غیر ممکن وجود ندارد فقط کافیست بچه‌های استقلال فوتبال همیشگی‌شان را ارائه بدهند. 

رضا نعلچگر بازیکن اسبق تیم استقلال در گفتگو با خبرورزشی، درباره افت محسوس استقلال در هفته‌های اخیر اظهار داشت: متاسفانه شرایط نتیجه‌گیری استقلال در بازی‌های اخیر خوب نبود که این را می‌توان به عوامل مختلفی مرتبط دانست. یکی از آنها به هم خوردن نظم تیمی در بحث خط هافبک بعد از مصدومیت منیر الحدادی و مهران احمدی بود که باعث شد استقلال نتواند آنچنان که باید و شاید با قدرت مهاجمانش را تغذیه کند. استقلال تیم تهاجمی است که البته با حضور سرمربی فعلی‌اش از این نظر تهاجمی‌تر هم کار می‌کند اما وقتی ابزار لازم برای این کار وجود نداشته باشد نتیجه‌اش همین مساوی‌های متعدد می‌شود. 

بازیکن قدیمی استقلال ادامه داد: دو عامل در این ارتباط دخیل بود که یکی از آنها همین غیبت بازیکنان بازی‌ساز استقلال و البته مورد دوم و مهم‌تر نبودن مهاجمان تمام کننده در نوک خط حمله استقلال است. وقتی استقلال بازیکن تمام کننده نداشته باشد معدود موقعیت‌هایی که به دست می‌آورد را هم به راحتی از دست می‌دهد و نتیجه‌اش همین می‌شود. البته باز هم می‌گویم استقلال ثابت کرده همیشه و در سخت‌ترین شرایط از همه مهره‌هایش به شکل درستی استفاده می‌کند و این موضوع می‌تواند در بازی منامه بار دیگر استقلال را به خواسته‌هایش برساند. 

پیشکسوت سرشناس استقلالی‌ها ادامه داد: قطعاً بازی در خانه تیم بحرینی آسان نیست و کار برای استقلال سخت است اما استقلال بارها ثابت کرده که در روزهای سخت نتایجی می‌گیرد که خیلی‌ها را متعجب می‌کند. ما یک تجربه تلخ در این زمینه در رابطه با اولین بازی این دور از رقابت‌های آسیایی داشتیم که قطعاً دیگر تکرار نخواهد شد اما این بار ما می‌دانیم استقلال اگر نتواند برنده شود باید با مسابقات آسیایی خداحافظی کند که همین می‌تواند انگیزه زیادی برای بچه‌های استقلال باشد. باشگاه هم می‌تواند با تعیین پاداش درخور توجه برای بچه‌ها آنها را تشویق کند تا در دیدار مقابل نماینده بحرین تلاش بیشتری کنند گرچه اگر تیم از این مرحله صعود کند پاداش قابل توجهی به استقلال می‌رسد ولی از آن مهمتر سربلندی استقلال در رقابت‌های آسیایی است.

در همین راستا بخوانید:ساپینتو کار درستی کرد بی‌انضباط‌ها را خط زد/ استقلال بدون مهاجم ششدانگ سهمیه آسیایی هم نمی‌گیرد

نعلچگر اضافه کرد: اگر قرار باشد در لیگ سطح ۲ آسیا هم به دور بعدی صعود نکنیم کار برای استقلال سخت خواهد شد. وقتی ما فصل گذشته با آن شرایط تیمی که دائم مربی عوض می‌کردیم توانستیم در لیگ نخبگان آسیا جزو ۸ تیم صعود کننده به مرحله حذفی باشیم الان که استقلال در لیگ سطح ۲ آسیا قرار دارد باید از این نظر راحت‌تر کار کند و به دور بالا برسد. 

کارشناس فوتبالی کشورمان با اشاره به غیبت تعدادی از بازیکنان استقلال در این مسابقه گفت: متاسفانه اینجاست که پشیمانی هیچ سودی ندارد. وقتی کوشکی بی‌دلیل خودش را با این محرومیت مواجه کرد حالا هر چقدر هم افسوس بخورد نه فایده‌ای برای خودش دارد نه استقلال. وقتی منیر الحدادی در فرم مطلوب نیست و مهران احمدی هم هنوز مصدوم است بودن یک علیرضا کوشکی خیلی کمک می‌کرد ولی متأسفانه ما این بازیکن را هم نداریم اما می‌توانیم با تکیه بر جوان‌ها از جمله قلی‌زاده شاهد اتفاقات بهتری برای تیم باشیم. در حال حاضر بازیکنان جوان خوبی مثل رزاقی نیا، گودرزی، سحرخیزان و بقیه هستند که می‌توانند در استقلال کارهای بزرگی بکنند و بالاخره باید از یک جایی شروع کنند که این می‌تواند یکی از همان مسابقات برای این برو بچه‌های جوان تیم ما باشد. 

بازیکنان استقلال

نعلچگر درباره خط خوردن رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی هم گفت: شنیدم که دلیل این خط خوردن بی‌انضباطی هر دو بازیکن بوده. قطعاً در هر تیم ورزشی حرف اول و آخر را اخلاق می‌زند. من همیشه این دو بازیکن را به عنوان دو بازیکن اخلاقی می‌شناختم و نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده است. اما وقتی سرمربی تیم تصمیم می‌گیرد در چنین بازی حساسی این دو مهره با تجربه که جام جهانی هم رفته‌اند را کنار بگذارد حتماً دلیل قانع کننده‌ای داشته وگرنه غیبت این دو بازیکن ممکن است به ضرر تیم ما بشود.

وی ادامه داد: اگر یک درصد در بازی مقابل المحرق به مشکل بخوریم و یکی از دو دفاع چپ و راست ما مصدوم شوند این دو بازیکن می‌توانستند در روی نیمکت ذخیره‌های مطمئنی در این بازی حساس باشند چون تجربه بین‌المللی دارند. اگر این اتفاق رخ بدهد بیشتر بابت این موضوع ضرر می‌کنیم هرچند تحت هر شرایطی باید به نظر سرمربی پرتغالی تیم احترام گذاشت. 

وی در پایان تاکید کرد: قطعاً حضور در این دیدار برای بچه‌های ما آسان نیست اما با اتکا بر یک تاکتیک درست و بازی مطمئن می‌توان از همین بازی هم یک برد یک بر صفر به دست آورد و کار را در منامه برای صعود یکسره کرد. امیدوارم این اتفاق بیفتد و چهارشنبه شب هواداران استقلال همگی خوشحال باشند. 

بیشتر بخوانید: دورخیر ستاره استقلال برای بازگشت؛ این MRI سرنوشت‌ساز است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *