بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جلسه نمایندگان آسیا در جام جهانی با مدیرفنی AFC

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 دی 1404 | 16:28

جلسه نمایندگان آسیا در جام جهانی ۲۰۲۶ با تکنیکال دایرکتور کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت برخط برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، روز گذشته جلسه‌‌ای در قالب تصویری و به‌صورت برخط میان نمایندگان آسیا در جام جهانی ۲۰۲۶ و  عراق (نماینده آسیا در پلی‌آف بین قاره‌‌ای) با اندی راکسبرگ، تکنیکال دایرکتور AFC، برگزار شد. 

در این جلسه که با حضور چهره‌های شاخصی مثل فابیو کاناوارو، خولن لوپتگی و هاجیمه موریاسو برگزار شد، به نمایندگی از ایران هم علی تارقلی‌زاده، تکنیکال دایرکتور فدراسیون، امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی، آنتونیو گالیاردی، آنتونیو مانیکونه، سعید الهویی، علی اصغر قربان‌علی‌پور و علی کمانگری به‌عنوان دیگر اعضای کادر فنی حضور داشتند. 

محوریت اصلی این جلسه مواردی بود که تیم‌ها باید در فرایند آماده‌سازی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ به آن توجه کنند. مهمترین این نکات گرما و رطوبت شدید کشور‌های آمریکا و مکزیک در ماه ژوئن و البته سطح ارتفاع برخی از شهر‌های میزبان بود که به تیم‌ها توصیه شد این موارد را در انتخاب کمپ خود مورد توجه قرار دهند تا بتوانند پیش از بازی‌ها خود را با شرایط روز مسابقه تطبیق دهند. 

همچنین اندی راکسبرگ در بخشی از صحبت‌‌های خود با اشاره به پیروز‌ی‌های بزرگ تیم‌های آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۲ مقابل آلمان، اسپانیا، آرژانتین و ولز، به نوعی سعی در یادآوری این نکته داشت که امروز فوتبال آسیا به سطحی رسیده است که می‌تواند تنه به تنه بزرگان فوتبال دنیا بزند.

راکسبرگ همچنین در بخشی از صحبت‌های خود اعتبار ویژه‌ای را به دو تیم ایران و ژاپن برای صعود زود‌هنگام به جام جهانی بخشید و از امیر قلعه‌نویی هم به‌عنوان سرمربی تیمی یاد کرد که در جام ملت‌های آسیا و انتخابی جام جهانی نتایج خوبی گرفته و خودش نیز سابقه بسیار درخشانی در سطح ایران و قاره داشته است.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *