سرقت بیسروصدای ون و کالاهای میلیونی از انبار باشگاه لیورپول
منبع : طرفداری
اگر مشغول برگزاری یک جشن هستید، حتماً احتمال وقوع یک سرقت ناگهانی و غافلگیرکننده را در نظر بگیرید!
طرفداری | باشگاه لیورپول از یک سرقت قدیمی اما گسترده خبر داده است؛ سرقتی میلیونپوندی که در آن سارقان با عبور از تدابیر امنیتی، کالاهایی به ارزش بیش از یک میلیون پوند را از باشگاه ربودند.
به گزارش تلگراف، باشگاه لیورپول بهدنبال سرقت گسترده از مرکز توزیع کالاهای رسمی خود، شکایتی حقوقی به ارزش بیش از یک میلیون پوند علیه یک شرکت امنیتی مطرح کرده است. این سرقت که طی آن حجم قابلتوجهی از محصولات باشگاه به همراه یک دستگاه ون به سرقت رفت، به گفته باشگاه انگلیسی به دلیل قصور حرفهای شرکت امنیتی رخ داده است. این پرونده به حادثهای بازمیگردد که در سپتامبر ۲۰۱۹ و همزمان با پایان انتظار طولانیمدت لیورپول برای قهرمانی لیگ برتری، در مرکز توزیع باشگاه در مرسیساید رخ داد. بر اساس اسناد ارائهشده به دادگاه تجاری لندن، سرقت مذکور در شرایطی انجام شده که سیستمهای نظارتی و امنیتی بدون هیچگونه هشدار یا شناسایی فعال نبودهاند.
لیورپول مدعی است بهدلیل ناتمام ماندن ارتقای سیستم دوربینهای مداربسته توسط شرکت ADT، پوشش نظارتی مجموعه دچار اختلال شده و همین موضوع زمینهساز وقوع سرقت «بدون تشخیص» شده است. در متن دادخواست باشگاه آمده که در صورت انجام صحیح تعهدات شرکت امنیتی، این سرقت میتوانست از طریق پایش از راه دور، صدور هشدارهای صوتی یا تماس بهموقع با پلیس شناسایی و خنثی شود. میزان زیان واردشده پس از بررسی دقیق قرمزها، یک میلیون و ۸۴ هزار و ۶۳۶ پوند برآورد شده است. با احتساب فرانشیز ۵۰۰ پوندی بیمه، مجموع خسارت قابل مطالبه به یک میلیون و ۸۵ هزار و ۱۳۶ پوند رسیده و باشگاه خواستار دریافت این مبلغ بهعنوان غرامت از شرکت امنیتی شده است.












