بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

وزیر ورزش: نماد غیرورزشی دیدار ایران – مصر نخواهیم داشت

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 دی 1404 | 19:56

وزیر ورزش و جوانان مدعی شد که در دیدار ایران و مصر هیچ‌گونه نماد همجنسگرایانه به نمایش درنمی‌آید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یکی از حواشی دیدار ایران – مصر در جام جهانی ۲۰۲۶، مربوط به استفاده از نمادهای همجنسگرایانه می‌شود؛ موضوعی که از همان ابتدا خبرساز شد و فدراسیون هر دو کشور اعتراض خود را نشان دادند.

احمد دنیامالی در حاشیه دیدار خود از ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، درباره احتمال استفاده از نمادهای همجنسگرایی در بازی ایران – مصر در جام جهانی ۲۰۲۶ اظهار داشت:

هیچ نماد خارج از ورزش در ورزشگاه نخواهیم داشت. با همکاری فیفا تلاش می‌کنیم شرایطی به وجود بیاوریم که مجموعه مدیریتی شهری، به شرایط کشورهای مسلمان احترام بگذارد.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره با حمایت دولت از فدراسیون فوتبال برای موفقیت تیم ملی در جام جهانی گفت:

همه دستگاه‌ها به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال کمک می‌کنند تا اردو و بازی‌های خوبی برای آمادگی تیم ملی تدارک ببینیم و دولت همه‌جوره برای حضور موفق تیم ملی (از این برنامه‌ها) حمایت می‌کند.

۲۵۷ ۲۵۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *