بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

آشورماتوف با استقلال به بحرین می‌رود

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 دی 1404 | 13:09

مدافع ازبکستانی تیم فوتبال استقلال با وجود اینکه به تازگی مصدومیت را پشت سر گذاشته است، همراه آبی‌پوشان به بحرین سفر خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، رستم آشورماتوف مدافع ازبکستانی تیم فوتبال استقلال در جریان بازی برابر خیبر خرم‌آباد در هفته چهاردهم لیگ برتر از ناحیه پشت پا ضربه دید. این بازیکن تا پیش از تمرین روز گذشته اختصاصی کار می‌کرد و به نظر می‌رسید احتمال حضورش در بازی با المحرق بحرین اندک باشد.

آشورماتوف روز گذشته در بخش‌هایی از تمرین شرکت کرد، ولی اعضای کادر فنی در اواسط تمرین از او خواستند که به پایش فشاری نیاورد. قرار است آشورماتوف امروز (دوشنبه) در تمرینات گروهی شرکت کند و به این ترتیب، مدافع ازبکستانی همراه استقلال به بحرین سفر خواهد کرد.

تیم استقلال از ساعت ۱۹:۳۰ چهارشنبه هفته جاری در دیدار پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲ در منامه به مصاف المحرق بحرین می‌رود. 

علیرضا کوشکی به دلیل محرومیت و دیدیه اندونگ به علت حضور در جام ملت‌های آفریقا در این بازی حضور ندارند. مهران احمدی هافبک آبی‌پوشان نیز هنوز از بند مصدومیت رهایی نیافته است. 

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *