بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

صخره برزیلی رسماً در ۴۱ سالگی برگشت!/ خداحافظی برای جام جهانی کنسل شد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1404 | 22:41

بازگشت تیاگو سیلوا به فوتبال اروپا پس از جدایی از فلومیننزه رسماً نهایی شد. این مدافع کهنه‌کار برزیلی در سن ۴۱ سالگی، دقایقی پیش با امضای قراردادی تا پایان فصل جاری به باشگاه سابق خود، اف‌سی پورتو، ملحق شد.

تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی و باتجربه، پس از فسخ قراردادش با فلومیننزه، رسماً به فوتبال اروپا بازگشت. این بازیکن با امضای قراردادی کوتاه‌مدت به باشگاه سابق خود، اف‌سی پورتو، پیوست تا انگیزه‌های خود از جمله تلاش مجدد برای حضور در جام‌جهانی و نزدیکی به خانواده‌اش در لندن را دنبال کند. این قرارداد شامل یک بند تمدید یک‌ساله نیز هست.

سیلوا در ماه‌های اخیر پیراهن فلومیننزه برزیل را بر تن داشت و تا ژوئن ۲۰۲۶ با این تیم قرارداد داشت و قصد داشت دوران حرفه‌ای خود را در زادگاهش به پایان برساند. با این حال، دو عامل اصلی مسیر حرفه‌ای او را تغییر داد؛ اول دوری از خانواده‌اش که در لندن اقامت دارند، به عاملی جدی برای بازگشت تبدیل شد، به‌ویژه با توجه به اینکه پسران او در آکادمی باشگاه چلسی مشغول به بازی هستند.

ضمن این‌که سیلوا همچنان انگیزه بالایی برای تلاش جهت حضور در اردوی تیم ملی برزیل و رسیدن به جام‌جهانی آینده دارد.

این عوامل منجر به فسخ قرارداد او با فلومیننزه شد تا این مدافع تمام‌نشدنی، فصل جدیدی را در قاره سبز آغاز کند.

بیشتر بخوانید: ویدیو| قیچی‌برگردان رؤیایی سیلوا؛ فلومیننزه در آخرین ثانیه نجات یافت!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *