بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حمایت تمام قد مازیار زارع از کریم باقری

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 29 آذر 1404 | 20:46

سرمربی ملوان ضمن تمجید از عملکرد تیمش از کریم باقری در برابر شعارهای هفته گذشته دفاع کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مازیار زارع پس از پیروزی قاطع ۳ بر صفر مقابل مس شهربابک و صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی، در نشست خبری حاضر شد و درباره شرایط مسابقه و حواشی اخیر صحبت کرد.

مازیار زارع با تمجید از تماشاگران تیمش گفت: تماشاگرانمان امروز واقعاً سنگ تمام گذاشتند. با توجه به نتیجه خیلی بدی که هفته گذشته گرفتیم، استقبال خوبی از این بازی کردند و تیم را حمایت کردند؛ دست‌شان را می‌بوسم.

‏او درباره عملکرد تیم حریف گفت: تیم حریف خیلی خوب و جان‌دار بود. آن‌ها در لیگ یک خیلی کم گل خورده‌اند و در بازی قبلی‌شان هم یک تیم لیگ برتری را حذف کرده بودند. حتی در ابتدای مسابقه شروع بهتری نسبت به ما داشتند.

‏مازیار زارع در ادامه گفت: با توجه به اینکه بازیکنان روحیه خوبی نداشتند، تمام تلاش‌مان را کردیم که شرایط آن‌ها بهتر شود. بعد از دست دادن پنالتی شرایط می‌توانست بدتر هم بشود، اما اتفاقاً همان بازیکنانی که بودند توانستند شرایط را تغییر دهند؛ محمد پاپی پاس گل داد و دیگر بازیکنان هم خوب کار کردند.

‏سرمربی ملوان در واکنش به شعارهایی که هفته گذشته علیه کریم باقری داده شده بود، گفت: من فکر می‌کنم همه فوتبال‌دوستان و حتی کسانی که به فوتبال هم علاقه ندارند، کریم باقری را دوست دارند. من افتخار این را داشتم که کنار او بازی کنم؛ او انسان بزرگوار و فوتبالیستی شگفت‌انگیز است که کمتر مثل او را خواهیم داشت. حالا که همه متحد شدند و از آقا کریم دفاع می‌کنند، امیدوارم دیگر چنین مسائلی را در ورزشگاه‌ها نبینیم.

‏زارع درباره درخشش بازیکنان جوانش گفت: ماهان بهشتی، فرهان جعفری و علی رمضانی پتانسیل بالایی دارند. هفته قبل باختیم و به آن‌ها گفتم آن مسابقه تمام شده؛ حتی همین الان هم که برنده شدیم نباید بیش از حد خوشحال باشیم چون سه بازی سخت خارج از خانه مقابل آلومینیوم، سپاهان و تراکتور داریم که باید تمام تمرکزمان روی آن مسابقات باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *